IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коди Симпсън проговори за раздялата си с Майли Сайръс

2 май 2022 12 00

Двамата прекратиха взаимоотношенията си преди две години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Връзката между Коди Симпсън и Майли Сайръс не завърши по щастлив начин.

25-годишният плувец и музикант се появи в шоуто The Kyle and Jacki O, където за първи път проговори за причината, която води до раздялата му с изпълнителката. Коди и Майли бяха заедно малко повече от година, приключвайки взаимоотношенията си през 2020 г.

„Решението беше общо, защото знаехме, че вървим в различни посоки. Тъкмо бях започнал да тренирам, така че животът ми се променяше и знаех, че ще трябва да се върна в Австралия, за да се занимавам по-професионално с плуването. Тя обаче трябваше да остане в Америка, за да работи върху албума си и да започне турне“, казва Симпсън. Допълва, че е нямало друг сценарий, освен раздяла.

Въпреки приключилата им връзка, Симпсън е категоричен, че с Майли все още поддържа добри взаимоотношения и се надяват за успех на другия. „Просто бяхме на различни места. Имахме прекрасна една година заедно и дори живяхме заедно по време на изолацията“, казва още плувецът.

Коди и Майли приключиха връзката си през август 2020 година, малко повече от година след началото на връзката им. Същия месец изпълнителката проговори за бурния си романс, който приключи точно на датата, на която Сайръс се раздели с бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт.

„Като всички други на нашата възраст, ние все още се опитваме да разберем кои сме и накъде е тръгнал животът ни“, каза изпълнителката в социалните мрежи. Тя допълни, че с Коди може съвсем спокойно да се виждат и без да бъдат влюбени, тъй като приятелството им продължава повече от 10 години.

В момента Майли Сайръс излиза с барабаниста Макс Морандо. Двамата бяха забелязани за първи път през юли 2021 година, след което присъстваха на модното шоу на Gucci през ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари