IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс за брака си с Лиъм Хемсуърт: Жестока катастрофа

10 април 2022 13 30

Изпълнителката пожела семейно щастие на свои фенове

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс беше сред големите звезди на бразилския музикален фестивал Lollapalooza през уикенда. От сцената тя сподели и няколко истини относно проваления си брак с Лиъм Хемсуърт.

Моментът се случи, когато звездата помогна на фен да предложи брак на приятеля си на сцената. След като важният въпрос беше зададен на португалски, Сайръс поздрави двойката и им даде няколко ценни съвета относно семейното щастие. „ЙЕС! Завинаги заедно! Честито! Скъпи, надявам се вашият брак да е по-добър от моя! Моят беше жестока катастрофа“, каза изпълнителката.

В случай, че сте забравили, Майли Сайръс беше за кратко омъжена за Лиъм Хемсуърт. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма „Последната песен“ през 2010 година. Сгодяват се две години по-късно, но се разделят през 2013-а. Връзката им обаче процъфтя отново през януари 2016 година. „Лиъм никога не беше срещал човек като нея, който да има такъв ефект върху него. Той осъзна, че тя расте и експериментира. Затова даде крачка назад и ѝ даде време за всичко това. Майли винаги е имала специално място в сърцето му“, каза източник след събирането на двойката.

Звездите се женят на тайна церемония пред най-близките си приятели и семействата си през декември 2018 година. По време на интервю за Vanity Fair година по-късно, Сайръс разкри, че сватбата е била организирана набързо, след като домът им в Малибу е бил унищожен след огромните пожари в Калифорния месец преди церемонията.

„Бих казала, че загубата на къщата ни промени много повече, отколкото самата сватба. Когато преживееш това, което ние преживяхме заедно, то се превръща в нещо като лепило. Вие сте единствените хора в света, които може да се разберете“, каза Майли. Очевидно обаче лепилото не е било толкова силно, тъй като през август 2019 година се заговори, че двойката е пред развод. Официалната раздяла се случи през януари на следващата година.

Четири месеца по-късно Сайръс заяви пред Хауърд Стърн, че е имало твърде много проблеми между нея и Хемсуърт. „Когато се прибера у дома, искам да бъда спокойна. Не ми трябват драми или конфликти“, категорична беше тя. Допълни, че винаги ще има чувства към актьора, но нещата между тях просто не са се получили по план.

След раздялата Майли имаше краткотрайна връзка с Кейтлийн Картър, след което излизаше с Коди Симпсън от октомври 2019 до август 2020 година. В момента изпълнителката има взаимоотношения с барабаниста Мак Морандо. Лиъм Хемсуърт, от своя страна, е във връзка с моделката Габриела Брукс от декември 2019 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари