IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден стил: Майли Сайръс с урок по елегантно обличане

20 май 2022 08 30

Тя също така оповести плановете си за шоу на 31 декември

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс изглежда се възползва максимално от времето си в Ню Йорк, показвайки различни тоалети пред камерите, включително рокля с висока цепка и животински щампи, както и черна копринена мини рокля. Последната й визия беше кулминацията на всички горещи тенденции, които в момента изпълват социалните мрежи. 

В понеделник певицата се появи в шоуто на Сет Майърс, носейки копринена миди рокля на Alexander McQueen в прасковен цвят, която имаше вградено бюстие от тюл, което се показваше изпод слой драпираща материя. Изящна панделка украсяваше деколтето, което беше прикрепено към тенки презрамки. Майли съчета нежната рокля с бежови токчета, къса диамантена огърлица и кръгли златни обеци. 

Майли Сайръс

Снимка: Getty Images

По време на интервюто си със Сет Майърс, изпълнителката разказа повече за ужасяващия инцидент в небето, когато самолетът й е ударен от мълния над Южна Америка. "Беше много страшно. По това време бях в скута на майка ми - защото не смятах, че предпазните колани ще ни помогнат - и плачех, защото бях изплашена", казва Сайърс. 

Пилотите е трябвало да извършат аварийно кацане преди да продължат към Парагвай, където е трябвало да започне фестивалът Asuncionico. Столицата Асунсион обаче е била сериозно пострадала от продължителни валежи и наводнения, което предизвикало отмяна на събитието. 

Поглеждайки назад към онзи ден, Майли си спомня, че е чувствала страх още преди да се качи на самолета. "Беше наистина много странно, защото времето беше нетрадиционно и със събуждането си казах, че нещо не е съвсем наред", разказва тя. За щастие, нито един от пътници или екипажа не е пострадал и целият екип е продължил с пътуването си. 

Няколко дни по-късно, Сайръс все пак излиза на сцената на Lollapalooza в Бразилия, като влиза в страната няколко дни по-рано от предвиденото. "Хората бяха страхотни. Позволиха ни да влезе по-рано, което ни даде възможност да се отърсим от случилото се, защото всички бяхме леко травмирани", разказва звездата. 

Часове след инцидента, Майли сподели кадри от бурята и щетите, които е нанесла на самолета. Тя изрази благодарности към Бог, че все още е жива и здрава. 

Малко преди да се появи в шоуто на Сет Майърс, Сайръс се изяви в залата Radio City Music. За събитието на NBCUniversal Upfronts тя носеше червена рокля на Dior с паднало рамо и висока цепка. Сребърна огърлица и алени токчета завършваха визията. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Звездата заяви, че отново ще организира парти по случай Нова година. Новината беше споделена в социалните мрежи под галерия от снимки. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари