IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Проблеми за Майли Сайръс: Изпълнителката отказа участие

11 април 2022 08 40

Вижте каква е причината

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Майли Сайръс трябваше да гледа наградите „Грами“ у дома, след като даде положителен тест за коронавирус. Новината беше потвърдена лично от изпълнителката, която написа съобщение в Туитър.

„Пътуването из света, пеенето пред 100 000 души всяка вечер и срещата със стотици фенове всеки ден вдигат риска от заразяване с коронавирус. В момента съм положителна, но със сигурност си заслужаваше жертвата“, написа Майли. В друга публикация тя обяви, че се оттегля от изпълнението си, което трябваше да направи по време на партито на Стивън Тайлър по случай наградите „Грами“. Всички печалби от събитието отиват към неправителствената организация Janie's Fund.

Janie's Fund е филантропска организация, създадена от Стивън Тайлър в партньорство с Youth Villages, за да донесе надежда и изцеление на момичета, които са претърпели травмата от насилие и пренебрегване. Музикантът за първи път дава гласност на каузата с хита си Janie's Got a Gun, а създаването на фонда гарантира, че тези уязвими момичета ще бъдат чути и видени от света.

Майли Сайръс обяви, че много съжалява, че няма да успее да помогне за събирането на средства за фонда, защото „тази благотворителност е много важна за мен и за моя приятел Стивън Тайлър. Съжалявам, Стивън! Ще трябва да извървим този път малко по-късно“, написа певицата. Тя увери феновете си, че се чувства добре и няма притеснения.

Това е вторият път в рамките на седмица, в който Сайръс отменя участие. Първият беше заради мълния, ударила самолета ѝ и предизвикала аварийно кацане. Тогава изпълнителката трябваше да открие фестивала Asuncionico в Парагвай, но лошото време отмени събитието. В социалните мрежи Майли заяви, че тя и целият екипаж на самолета са добре, но няма да стигнат до концерта.

Малко по-късно тя сподели видео, в което пее акапелна версия на песента Stay, посвещавайки я на феновете си в Парагвай.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари