IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доли Партън поздрави Майли Сайръс за рождения ден

29 ноември 2022 10 40

Нейната кръщелница става на 30 години

БГНЕС

БГНЕС

Майли Сайръс стана на 30! Усмихнатото момиче, което някои познават от детството си като Хана Монтана, вече е истинска жена, крачеща смело към новите предизвикателства на живота.

Една от първите известни личности, които поздравиха рожденичката за нейния юбилей, бе Доли Партън. Кънтри звездата е кръстница на изпълнителката и до някаква степен е предрекла нейния път в света на музиката.

„Честит рожден ден, Майли Сайръс! Нямам търпение да празнувам с теб и да посрещна новата година!!“, написа 76-годишната певица в Instagram.

Партън сподели скорошна снимка със своята кръщелница, загатвайки, че участва в нейното предстоящо шоу.

Доли и Майли се усмихват на камерата, позирайки с празнични тоалети.

В края на септември Партън отбеляза, че са изминали 16 години от нейното първо появяване в сериала „Хана Монтана“.

Двете звезди са домакини на новогодишно предаване

Кръстница и кръщелница не са се събрали да празнуват рождения ден. Двете ще бъдат водещи на новогодишното парти, организирано от Майли Сайръс. То ще бъде в Маями и ще се излъчи в ефира на телевизията на 31 декември.

Освен двете звезди, ще има още много известни личности, включени в програмата. „Новогодишното парти на Майли е за да заблестиш и да се облечеш по най-добрия начин“, казва Сайръс във видеото, с което промотира предстоящото парти. След това се появява Доли Партън, която споделя че правят това всеки ден.

„Бях по-добра проститутка, отколкото секретарка“ – Доли Партън за кариерата си в Холивуд

Майли Сайръс за брака си с Лиъм Хемсуърт: Жестока катастрофа

Къси прически – Майли Сайръс, какво направи с косата си?

Сайръс обожава Партън от малка

„Срещали ли сте някога човек, който не обича Доли Партън? Аз никога не съм“, сподели младата певица, говорейки за своята кръстница малко след като тя бе включена в списъка на Time за 100-те най-влиятелни хора за 2021 г.

„Доли е не само моят идол заради нейната несравнима кариера – тя е и моят модел за подражание заради непоклатимия си морал и ценности. В основата си тя е определението за хуманитарен човек“, смята Сайръс.

По думите на Майли, нейната кръстница е изключително честен и силен човек, който пази вярата в себе си.

„Хората търсят насоки от Доли и тя знае това. Тя носи тази отговорност със същата грация и гордост, с която носи костюм от две части Nudie“, добавя тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари