IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лоренцо Ламас коментира връзката на дъщеря си с Леонардо ди Каприо

4 януари 2023 17 50

Тя е много влюбена, каза бащата на Виктория

Снимка: БГНЕС

Бащата на Виктория Ламас реагира на романа на дъщеря си с Леонардо ди Каприо. Холивудската звезда се опита да намери любовта в лицето на модела Джиджи Хадид, но явно нещата между тях не са се получили. Преди това той имаше дълга връзка с Камила Мороне, която обаче също не успя да стигне до брак или бебе. Сега се обсъжда активно новата му избраница – 23-годишната актриса Виктория Ламас.

Двойката беше забелязана на среща, след което източници, близки до звездите съобщиха, че връзката на знаменитостите не е просто приятелска.

Сега бащата на Виктория, 64-годишният актьор Лоренцо Ламас, реши да коментира ситуацията.

„Знам, че тя много го харесва. Те се запознаха миналия месец. Не съм сигурен за подробностите, но тя ми потвърди“, призна Лоренцо.

Той добави, че е говорил с Виктория на Бъдни вечер и тя му е споделила някои от подробностите от вечерта, прекарана с Лео: „Тя е много влюбена. Казах ѝ да се отнася към връзката като към празник – просто ѝ се наслаждавай колкото можеш повече, докато трае. И ако продължи по-дълго от типичната ваканция, чудесно. И ако не, тогава просто се погрижи за сърцето си, разбираш ли? Тя е още толкова млада.“

„Във всеки случай се радвам за нея. Знам, че тя не е имала сериозна връзка от дълго време... Тя има голямо сърце и е склонна да дава любовта си“, добави Лоренцо Ламас.

Леонардо ди Каприо е актьор, чиято репутация сред жените не е бляскава. Той сменя често гаджетата си, въпреки че винаги изборът му е безупречен. С Камила Мороне холивудската звезда успя да се задържи цели четири години и мнозина помислиха, че той вече е намерил любовта на живота си, но явно Ди Каприо просто държи да е винаги с младо момиче. Така той направи несполучлив опит да се сближи с модела Джиджи Хадид, но там като че ли нещата не се получиха, въпреки няколкото срещи. Сега очакваме да проследим как ще се развие връзката му с младата Виктория.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари