IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родителите на Жерар Пике приеха новото му гадже Клара

6 януари 2023 18 00

Въпреки че 23-годишната студентка е причина за раздялата му с Шакира

Getty Images

Getty Images

Жерар Пике завърши 2022 г. с много промени в професионалния и личния си живот. Спортистът обяви, че се оттегля от футбола, прекрати връзката си с колумбийската попзвезда Шакира и въведе ново момиче в живота си. Бившият играч на ФК „Барселона“ се опита да опази личния си живот далеч от социалните медии и журналистите, но това се оказа невъзможно.

Съвсем наскоро бащата на двамата сина на Шакира беше уловен от папараците на разходка с новата си приятелка Клара Чия и родителите си. Очевидно Пике и Клара са прекарали празниците с неговото семейство, което видимо приема новата жена в живота на сина си, въпреки че тя е причината той да се раздели с бившата си половинка.

Пике и приятелката му пътуваха до района на Серданя, за да прекарат Коледа със семейството му. Изображенията показват как Клара се чувства напълно комфортно и интегрирана сред родителите на футболиста, като е уловена да се смее и да прегръща майка му Монсерат, с която са във видимо доста приятелски отношения.

Новите снимки илюстрират, че 23-годишната студентка е близка с родителите на любимия си, което означава, че връзката им далеч не е отскоро, а е от доста по-отдавна. На други изображения се виждат и бабата, и дядото на Пике по майчина линия, които явно също нямат нищо против новата му възлюбена.

Припомняме, че Жерар Пике и Шакира обявиха, че се разделят по взаимно съгласие през пролетта на миналата година, след близо едно десетилетие заедно. Те замълчаха по обвиненията в изневяра, но впоследствие Пике започна да се появява с младата си приятелка, която доста наподобява като визия майката на двамата му сина Милан и Саша. Оказа се, че футболистът е започнал връзката си с въпросната блондинка, която работи за него, месеци преди официално да се раздели с попзвездата.

Самата Шакира неколкократно намекна в социалните медии, че се чувства предадена, подведена и измамена от бившия си. На Нова година тя дори написа в Instagram следното: „Въпреки че раните ни продължават да са отворени през тази нова година, времето има ръцете на хирург. Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме. Пред лицето на презрението продължавайте да цените себе си.“

Междувременно 35-годишният Пике обяви преди няколко дни, че смята да се завърне към футбола. След няколко месеца отсъствие от терените той смята да заиграе за втородивизионния испански отбор ФК „Андора“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари