IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън – Барби на Бахамите

7 януари 2023 12 00

Звездата и нейният съпруг на поредната почивка зад граница

БГНЕС

БГНЕС

Парис Хилтън се наслаждава на поредната романтична почивка. Този път звездата и нейният съпруг картър Реум се отбелязаха от Бахамите. Именно там блондинката се превъплъти в Барби – една от нейните любими роли.

Известната американска певица, актриса и бизнесдама, която обожава розовия цвят, сподели снимки от къща в стил Barbiecore, която е посетила на островите.

В своята публикация в Instagram Парис сподели, че се чувства като у дома си. Там я виждаме да позира на верандата на кукленската къща – точно като на кукла Барби, мечтана от много малки момиченца.

Разбира се, типично за нея, Хилтън е с розова рокля, със слънчеви бели очила, прибрала косата си със щипка.

Преди Барби – Парис бе пеперуда

Преди това риалити звездата сподели още снимки от своята тропическа почивка. На тях присъства и половинката ѝ, но е по-скоро като неин асистент, за да ѝ държи пелерината към роклята, която изобразява огромни криле на пеперуда.

Мнозина изтъкнаха колко добре изглежда русокоската с розовите си одежди. Някои обаче не пропуснаха да я разкритикуват за кафявите ѝ балеринки, които не пасват на цялостния Barbiecore стайлинг.

Парис Хилтън планира да зачене инвитро през 2023-а

Като истински модел: Парис Хилтън с емблематично розово в Милано

Парис Хилтън, ти си истинска Barbie!

Хилтън и Реум избраха да посрещнат Коледа на луксозен катамаран, който украсиха празнично. Там двамата си направиха фотосесия с еднакви коледни пижами.

Междувременно, някои от феновете на Парис отбелязаха, че тя е изглеждала чудесно със секси минирокля на празничния концерт на Майли Сайръс. Там тя се появи на сцената, за да попее с нея. Ала след това я затрупаха с критики, че е фалшива. За сметка на това пък тя го направи със самочувствие и усмивка на уста.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари