IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След слуховете за изневяра Травис Скот и Кайли Дженър се разделиха отново

10 януари 2023 17 50

Двамата дори не са прекарали празниците заедно

Getty Images

Getty Images

Според последните слухове Травис Скот и Кайли Дженър са скъсали за втори път, след като са прекарали коледните и новогодишни празници разделени. Списание Us Weekly съобщава, че рапърът и риалити звездата са се разделили отново, като преди това те си бяха взели почивка един от друг в края на 2019 г., преди да възобновят романса си през февруари 2020 г.

Този път обаче нещата изглеждат много по-сериозни, пише изданието, особено на фона на слуховете от октомври, че Скот е изневерил на Дженър с бившето си гадже.

Източник, близък до двойката, казва пред списанието следното: „Кайли и Травис трябваше да прекарат празниците заедно, но тя отиде в Аспен, Колорадо, за да бъде със семейството и приятелите си там. Това се е случвало толкова много пъти и преди, те са известни с това, че късат, а после отново се събират, но винаги остават приятели и страхотни партньори“.

Скот и Дженър са родители на 4-годишна дъщеря Сторми и 11-месечен син, чието истинско име все още не са разкрили, но в акта му за раждане е записан под името Уолф. Двамата бяха забелязани за последен път заедно в началото на декември, когато сексапилната брюнетка посети един от неговите концерти. По това време двамата изглеждаха все още романтично обвързани, но феновете забелязаха, че рапърът от „Sicko Mode“ не беше на коледното парти на семейство Кардашян-Дженър по-късно същия месец.

Дженър и Скот започнаха да се срещат за първи път през 2017 г., малко след като тя се раздели с рапъра Тайга. Двамата шокираха света, когато разкриха, че са приветствали дъщеря си Сторми на бял свят през 2018 г., като 20-годишната тогава Кайли успя да скрие цялата си бременност от медиите. През септември 2021 г. Дженър разкри, че очаква второто им дете като този път беше по-открита с феновете си по отношение на щастливото очакване.

Не е ясно какво е довело до раздялата им този път, но през октомври 2022 г. Скот беше обвинен, че е изневерил на майката на двете си деца с модела Рожан Кар. Травис категорично отрече тези твърдения, а самата Кайли предпочете да не ги коментира.

Факт е обаче, че в Tik Tok се появи видео, на което въпросната моделка изглежда се вози в частен самолет като се вижда и силует на мъж с плитки, за когото много потребители на социалните медии са категорично убедени, че е Травис Скот.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари