IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като истинска Клеопатра: Кайли Дженър смени три тоалета за една вечер

19 ноември 2022 13 30

Риалити звездата е категорична, че майчинството няма да попречи на секси визиите ѝ

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ето на това му викаме впечатляваща и незабравима поява на червения килим!

Кайли Дженър не обича нищо повече от това да показва на целия свят колко ексклузивен достъп има до най-новите модни тенденции и как се възползва от тях. На дефилето на Acne Studios за представянето на колекцията им за пролет 2023 година тя носеше красива бяла рокля с наметало, а за Хелоуин поръча на Глен Мартенс да ѝ направи уникален тоалет от Jean Paul Gaultier.

Но последният ход на Дженър може би е най-впечатляващият ѝ досега, тъй като тя успя да направи нещо, заради което сестра ѝ Ким беше залята от критики. При Кайли обаче нещата са доста по-различни, като вместо хокане, тя получи само позитивни коментари и похвали. Риалити звездата успя да направи визия направо от музей и да я носи на събитие, без да ѝ мигне окото.

Във вторник вечерта Дженър отлетя за Ню Йорк, за да присъства на откриването на изложбата Thierry Mugler: Couturissime в музея в Бруклин. Събитието беше изпълнено със знаменитости като Лурдес Леон, Лавърн Кокс и Джулия Фокс, но Кайли беше тази, която получи честта да бъде разходена из музея лично от Кейси Кадуоладър, която заема поста творчески директор на Mugler.

По време на обиколката, която беше документирана за историите на Дженър в Instagram, двете дами се спряха на място в изложбата, където очевидно липсваше рокля, а на нейно място имаше табелка с надпис „Временно закрита“. Малко по-късно Кайли се появява пред камерата и казва, че това е мястото, откъдето е тоалетът ѝ за тази вечер.

Взетият назаем външен вид на Дженър е от колекцията на Thierry Mugler за пролетта на 1997 година. Тя е силно вдъхновена от света на насекомите, а моделите, разхождащи се по подиума, изглеждат като шикозни бръмбари с антени, изскачащи от техните фасцинатори и очила, които без съмнения повлияха за създаването на големите слънчеви очила тип „муха“, които виждаме на пазара. Бодита и горнища с паяжини също присъстваха, преди красива кадифена рокля с пеперудени крила да закрие шоуто.

Ансамбълът на Дженър обаче представлява друг момент в метаморфозата на пеперудата. Звездата носеше визия от колекцията, която сякаш я капсулираше в бял сатенен пашкул с напълно прозрачно, ципесто боди, което се показваше отдолу. Тя завърши визията с черни обувки и вдигната коса на къдрици. В един момент Дженър дори се появи като част от експонатите, заемайки мястото на манекена, който съблече за вечерната си визия.

Кайли Дженър на 25 – на яхта и с прозрачна рокля

Кои звезди обожават роклята „гола илюзия“ като Кайли Дженър?

Кайли Дженър се появи по бански за първи път след второто раждане

Но това не беше всичко, което звездата показа в Ню Йорк. След обиколката ѝ из изложбата, дойде време да мине по червения килим, за да отпразнува откриването, а за този повод трябваше нов тоалет. Този път Дженър се облече с рокля от есенната колекция на Mugler за 1995 година, включваща някои от най-известните артикули на дизайнера, включително неговия костюм на робот и роклята от черупки от стриди, носена от Карди Би на наградите „Грами“ през 2019 година.

Изборът на Дженър обаче беше по-бляскав и напомнящ леко на Древен Египет и времето на Клеопатра. Тя облече черна рокля с остро дълбоко деколте и пола тип „русалка“, чийто край беше покрит с пера. Тоалетът се допълваше от невероятно бижу за глава от модното дефиле през 1999 година, което се състои от диамантени линии, „стичащи“ се по челото на Дженър. Короната ѝ се съчетаваше чудесно с диамантените обеци.

„Еха, каква красива вечер. Такава чест е да нося част от модната история. Благодаря на екипа на Mugler и не забравяйте да се отбиете, за да видите изложбата, докато е там, за да почетете живота и изкуството на вечно емблематичния Тиери Мюглер“, написа Кайли в социалните мрежи.

Дженър е известна със своите сексапилни и предизвикателни тоалети, като е категорична, че няма да спре с подобни визии, макар че вече е майка на две деца. Във финалния епизод за втория сезон на предаването The Kardashians, зрителите ще видят как цялото семейство се подготвя за Седмицата на модата в Париж и Ню Йорк. В това време обаче Кайли се приготвя да присъства на наградите Billboard в Лас Вегас, за да подкрепи приятеля си Травис Скот.

За събитието тя беше избрала сива дълга рокля с цип, която описваше тялото ѝ. На въпроса защо избира все толкова прилепнали тоалети, Кайли заяви, че харесва усещането и енергията, която ѝ осигуряват. „Все още съм майка, но това са годините, в които трябва да съм гола и да показвам гърдите си“, допълва тя.

Кайли Дженър

Снимка: Getty Images

Все пак гърдите на Дженър не бяха показани на червения килим, тъй като тоалетът ѝ беше изцяло затворен и прикриваше всяка една част от тялото.

За още тенденции и новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари