IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър се появи по бански за първи път след второто раждане

9 май 2022 17 50

Риалити звездата е свалила близо 20 килограма

Getty Images

Getty Images

Кайли Дженър показа тяло по бански в своя Instagram профил, след като разкри, че е свалила близо 20 килограма след раждането на второто си дете, което стана преди три месеца. Риалити звездата сподели няколко нови снимки в социалната мрежа през изминалия уикенд, като на една от тях 24-годишната брюнетка се излежава разголена край басейна, а от снимката става ясно, че тя се намира на тропическа ваканция и че отново може да се похвали с тънка талия и стегнат корем.

Според вестник Daily Mail в момента Кайли и половинката ѝ Травис Скот са на семейна почивка с дъщеря си Сторми в любимия си карибски курорт – островите Търкс и Кайкос. Милиардерката и рапъра са отседнали в мегалуксозна вила, в която една нощувка струва 43 хиляди долара.

Най-малката от сестрите от клана Кардашян – Дженър роди второто си дете – момче през февруари, като по-рано този месец разкри, че е наддала близо 27 килограма, докато била бременна със сина си.

„Вече свалих 20 килограма, като просто се опитвам да бъда здрава и търпелива“, написа тя в свой клип, на който се вижда, че ходи на бягаща пътека. Тя сподели още, че ходенето в комбинация с пилатес са любимата ѝ комбинация за качествена тренировка в момента.

През март месец Дженър призна, че следродилният период не е бил никак лесен за нея. Красивата брюнетка, която има и 4-годишна дъщеря от Скот, каза: „Много ми е трудно. Лично за мен второто раждане като преживяване беше малко по-трудно, отколкото с дъщеря ми.“

Кайли добави: „Трябва да спрем да оказваме натиск върху себе си да се върнем във форма след раждането, не само физически, но и психически.“

До този момент 24-годишната звезда и 31-годишният рапър не са обявили името на сина си. Миналата седмица Кайли предизвика слуховете, че се готви за сватба с Травис, след като се появи на нюйоркския бал Met Gala в пищна бяла рокля, която наподобяваше булчински тоалет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари