IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър на 25 - на яхта и с прозрачна рокля

12 август 2022 12 30

Традицията за огромно парти беше спазена и тази година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър отбеляза още една обиколка около слънцето!

Риалити звездата навърши 25 години на 10 август, публикувайки снимки от партито си. Известна с това, че обича да провокира, Дженър и този път не изневери на себе си, що се отнася до избора на тоалет за вечерта. Качена на скъпа яхта и на фона на фойерверки, милиардерката позира с гръб към камерата, обърнала леко главата си към обектива. 

За специалния повод, Кайли избра вталена прозрачна рокля с пайети, отличаваща се с пандало рамо и висока цепка. Тоалетът беше допъленен от елегантен кок, сребърни обеци и перфектен грим, вероятно направен изцяло с помощта на козметиката на Дженър. Това е втори път, в който звездата носи рокля за пайети за рождения си ден, като преди това беше за 21-ия й рожден ден през 2018 година. Тогава тя заложи на мини рокля от Gucci, комбинирана с малки обеци и стегната прическа. 

По-рано през деня на рождения си ден, Дженър публикува видео в TikTok, на което държи сутрешното си кафе и се снима в огледалото. Тя носи розова миди рокля с изрязани участъци и дълбоко деколте, комбинирана с розови обувки. Във видеото се виждат всичките й приятелки, които са дошли за празненството, както и сестрите й Кендъл и Ким, и дъщеря й Сторми

Кайли спази традицията на семейството си, отбелязвайки празника си с луксозна ваканция. Въпреки постоянните критики, че пътува със самолет повече от необходимото и по този начин замърсява околната среда, риалити звездата постоянно публикува снимки от различните си почивки. 

Ким Кардашян сподели снимка със сестра си, с която я поздрави за рождния й ден. Източник пък каза пред E!News, че Кайли е взела със себе си малка група приятелки, с които се качили на самолета за "спокойна и съкровена" почивка. На борда също така са били Ким Кардашян, Кендъл Дженър и Крис Дженър. Разбира се, 4-годишната Сторми е била включена в плановете, но новороденият син на Кайли не присъства на събитието. 

Не се споменава точно къде си почива групата, но източник разкрива, че момичетата се наслаждават на слънчевите лъчи край басейна или на плажа, пиейки коктейли и говорейки по женски. 

"Честит рожден ден, парти момиче. Всяка година ме изумяваш колко си умна, грижовна за близките си и колко голямо е сърцето ти. Ти си много специална и единствена на този свят. Имаш толкова много любов и щастие и се надявам да бъдеш така завинаги", написа Ким по случай рождения ден на сестра си. 

Единствените липсващи от празненството бяха Клои и Кортни Кардашян. Първата имаше основателна причина, тъй като преди по-малко от седмица посрещна второто си дете чрез сурогатна майка. Колкото до отсъствието на Кортни, засега не е посочена причина. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари