IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Кайли Дженър със стил от 80-те

18 юни 2022 21 00

Време е да претърсите гардероба на мама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Що се отнася до настоящите модни тенденции, всичко, което си мислехте, че трябва да изхвърлите, всъщност е добре да запазите.

В превод – ако можете да намерите нещо изоставено в задната част на гардероба на майка си, има голям шанс знаменитостите да го носят в момента. Точно такъв беше случаят с Кайли Дженър, чиято последна визия не само донесе целия сексапил в социалните мрежи, но и ни убеди да носим високи чорапи при следващото ни излизане.

Във вторник милиардерката публикува три снимки в Instagram, с които впечатли не само със стегнатото си тяло четири месеца след раждането, но и с усета си за стил. Позирайки като истински модел пред камерата, Кайли носи сексапилна малка черна рокля с висока яка на Mugler, която включва изрязани участъци по горната част на ръцете и отстрани на талията. Микро-миниподгъвът на роклята беше допълнен с леко намачкан ефект, а полата включваше две тънки презрамки, които се увиваха около талията.

Докато горната част на тоалета идва от новото десетилетие, то долната излъчваше носталгичен ефект. Освен че комбинира секси роклята с подходящи черни дълги чорапи, Кайли завърши визията с черни квадратни токчета, от които се виждаше неоновожълтия педикюр от 80-те години. Риалити звездата избра характерния си бронзов блясък за снимките, а черните ѝ кичури бяха перфектно изправени.

Снимките на Кайли бяха публикувани само няколко дни, след като тя разкри повече за фитнес режима си след раждането. Преди четири месеца звездата стана майка за втори път, раждайки момченце, чието име все още не е известно. Дженър и приятелят ѝ Травис Скот са родители и на 4-годишната Сторми.

В своите истории в Instagram Кайли сподели няколко клипа от домашния фитнес, с които се опита да мотивира и други майки да започнат своето приключение към желаната фигура. Звездата заяви, че не се отказва от тренировките, дори и след появилата се наскоро болка в кръста и коляното.

„Без почивка“, написа Кайли върху селфи, направено в огледалото. На снимката тя носи кафяв фитнес комплект от къс клин и бюстие. Малко по-късно феновете видяха кратък клип, на който звездата тренира на бягащата пътечка. Дженър обясни, че започва постепенно с натоварването, защото все още изпитва болка в кръста и коляното. Тя обеща, че е започнала мисия да бъде по-силна и по-здрава.

През април Кайли сподели, че е свалила 18 от натрупаните 27 килограма. Тя допълни, че спазва режим не заради по-добра визия, а за по-добро здраве. Любимите ѝ упражнения за постигане на целта са пилатес и ходене.

Високи чорапи – стил, завръщаш се от 80-те

Високите чорапи, или както някои ги наричат – нагреватели за крака, са точно това, което си мислите – те са платнени покрития, които се увиват около пищялите и глезените ви, за да ви стоплят. Обикновено са предназначени за прасеца, като са без пета и пръсти. Те могат да бъдат изработени от различни материи и варират по дължина и ширина в зависимост от плътността на материала.

Според някои експерти, този вид чорапи поддържат мускулите топли, за да предотвратят спазми, което е идеално за танци и тренировки.

Макар че нагревателите за крака първоначално са били предназначени да ви стоплят в хладното време, те вече имат много други функции. От модерни летни и есенни тоалети до използването им във фитнеса, има редица причини да носите този модерен и функционален аксесоар.

По принцип, когато искате да изглеждате сладко и в същото време да ви е топло, този вид чорапи ще ви бъде най-добрият приятел. Говорим за вечерни срещи, ранни сутрешни закуски, почивка в планината през лятото и през всякакви моменти, когато усетите хладина.

Ето няколко идеи за носенето на високи чорапи през лятото

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари