IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Две модни кралици в действие – Шер и Versace с обща колекция

15 юни 2022 17 50

Тя е направена специално за Месеца на прайда

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Шер отбелязва Месеца на прайда по най-добрия възможен начин – създавайки лимитирана серия дрехи и аксесоари.

Преди няколко дни изпълнителката се похвали в социалните мрежи, че на пазара вече е пусната специалната колекция, която създава в колаборация с Versace. Тя носи името „Шерсаче“ и включва тениски, шапки с козирка и чорапи, върху които е изписана думата, комбинация от Шер и Версаче. Разбира се, логото на италианската марка също присъства, като този път то е оцветено в цветовете на дъгата. Върху дрехите и аксесоарите са добавени и подписи от най-важните личности в модната къща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

„За мен беше голяма мечта да работя с Шер и това най-накрая се случи! Радостна съм, че можем да подкрепим толкова брилянтна благотворителност, която има позитивно влияние върху младите хора!“, каза Донатела Версаче в официално съобщение.

„С Донатела сме близки приятелки от дълго време. Просто почувствах, че е време да направим първата си колаборация и тя да бъде точно за ЛГБТ общността, защото тези хора значат много и за двете ни. Искахме да направим забавна колекция, която подкрепя добра кауза и се надявам да се хареса от всички“, каза пък Шер в официално съобщение.

Колекцията, която вече е достъпна в официалния сайт на Versace, подкрепя организацията Gender Spectrum, която се фокусира върху здравето и благополучието на младежите с различна сексуална ориентация и техните общности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Шер сподели за новата колекция и пред последователите си в Instagram. Тя публикува снимка, на която позира с черна тениска, върху която е изписано „Шерсаче“ и отдолу блести логото на Versace. И двете са оцветени в цветовете на дъгата.

Макар това да е първият път, в който Шер си партнира с Versace, тя не за първи път подкрепя Месеца на прайда. През 2013 година изпълнителката изпя хита си Believe по време на прайд шествието в Ню Йорк. За събитието тя носеше пола в металик цвят и мрежеста блуза, върху която облече потник с метални допълнения. Косата ѝ беше боядисана в розово, а върху ръцете ѝ се бяха настанили няколко масивни гривни.

Модната колаборация беше само въпрос на време за Шер, имайки предвид безупречните ѝ стилни избори през годините. Тя владее класациите за най-добре облечени звезди от 70-те години насам, като доказва, че възрастта не може да я спре да изглежда перфектно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

„Понякога се чудя дали хората се радват, защото все още съм жива или защото все още влизам в старите си костюми“, каза тя пред списание People по случай 75-ия си рожден ден миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари