IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли и синът ѝ Деймиън с първо общо дефиле

7 октомври 2021 10 40

Двамата се появиха за шоуто на Versace в Милано

Снимка: Getty Images

Елизабет Хърли със сигурност знае как да направи впечатление.

Преди няколко дни британската актриса беше част от звездните гости на първия ред на дефилето на Versace и Fendi по време на Седмицата на модата в Милано. Тя имаше много специален придружител, който изглеждаше като нейно копие. Говорим, разбира се, за сина ѝ Деймиън Чарлз Хърли, който реши да не тръгва по стъпките на майка си, а да се занимава с мода.

56-годишната Хърли отново показа, че възрастта е просто едно число, избирайки секси тоалет, който перфектно описваше фигурата ѝ. Тя облече миди рокля с дълъг ръкав с доста изрязано деколте. Допълни визията си със златни сандали, кръгли обеци и малка перлена чанта с верижка. Гримът на Елизабет се състоеше от емблематичното за нея опушено око заедно с неутрален гланц за устни.

По едно време актрисата позира заедно със сина си Деймиън, който облече изцяло черен тоалет, състоящ се от панталон и сако. 19-годишният модел реши да остави ризата си вкъщи, като сакото му беше закопчано само с едно копче, разкривайки голяма част от гърдите. Дългата руса коса на Деймиън беше пусната да пада свободно по раменете му, с което заприлича още повече на майка си. Вместо да обуе официални обувки, той реши да е спортно-елегантен и избра маратонки със златни детайли.

Майка и син бяха сред специалните гости на дефилето на колекциите на Fendi и Versace. Общото представяне на дизайните беше първо по рода си за двете марки, като това наложи и присъствието на много звезди. Освен Елизабет Хърли и сина ѝ Деймиън, на предните редове бяха Деми Мур, Дуа Липа, Наоми Кембъл, Джиджи Хадид, Кол Спраус, Уини Харлоу, Адисън Рей, Кейт Мос и 19-годишната ѝ дъщеря Лила.

Докато говори пред списание People относно мисията си да увеличи осведомеността по темата за рака на гърдата, Хърли разкри и какво е било чувството да прекара малко време със сина си под светлината на прожекторите. Спокойно може да се каже, че шоуто на Fendi и Versace е било момент, който актрисата ще помни дълго.

„Не бях ходила на дефиле от няколко години. А Деймиън не беше ходил никога. И затова мисля, че да отидем заедно на Fendace беше много хубаво, защото познавам Донатела от 27 години“, казва Хърли. Допълва, че Ким Джоунс, който е креативен директор на Fendi от 2020 година, е брилянтен дизайнер. Той и Донатела представят колекция, вдъхновена от 90-те години, която включва дизайни, направени от покойния Карл Лагерфелд, комбинирани с логото на Versace.

Модното шоу беше завръщането на Хърли под светлината на прожекторите от началото на пандемията. Дефилето се проведе в задния двор на семейното имение на Versace, където актрисата е успяла да се види с няколко стари приятели, да се запознае с нови хора и да изпита блясъка на светския живот, но спазвайки социална дистанция.

„Всички ние стояхме разделени и си направихме PCR тестове ден по-рано. Всеки носеше маски вътре и извън сградата. Организаторите бяха изключително стриктни“, разкрива Хърли. Въпреки всичките ограничения, тя смята, че самото шоу е било нужно на хората и всеки се е чувствал добре и се е забавлявал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

урсула ( преди 2 години )
Сунът май иска да е дъщеря...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Бат Ваню ( преди 2 години )
анонимен ( преди 2 години )
малиии, сега и двете ли са от женски пол!? Не за друго м иаз мъж на снимките не видех!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар