IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за напреднали – Джъстин Бийбър с бабиното одеяло

11 януари 2023 17 50

Певецът се появи с нестандартен аутфит

БГНЕС

БГНЕС

Джъстин Бийбър показва, че бабините плетива ще са актуални и тази година. Певецът е истински пример за мода за напреднали, появявайки се с нестандартен аутфит. В него основно място заема одеяло с цветни мотиви, което сякаш е свалил от леглото на някоя старица.

Изпълнителят на Peaches неведнъж е забелязван с доста странни дрехи, но този път, както казваме ние в България – направо изби рибата. През уикенда, за вечеря в суши ресторант, той наметна въпросното плетиво, което все още не сме видели по модните подиуми. И нищо чудно да стане основоположник на ново течение.

По данни на New York Post, 28-годишният Джъстин и неговата съпруга са били облечени в небрежен стил за своето излизане до Западен Холивуд.

Вместо да си сложи яке или палто, Бийбър е наметнал плетено на една кука одеяло, направено от отделни квадратни мотиви в различни цветове.

Джъстин Бийбър,

Getty

Шарено, шарено... колко да е шарено, Джъстин?

Но не си мислете, че плетивото на дупки е най-фрапиращото във вечерната визия на звездата. Под одеялото се вижда, че певецът е с панталони с широки крачоли от ватиран шушляк – една от тенденциите за зимата. Те обаче също са шарени както и неговото интересно наметало.

Напук на схващането, че докато една от дрехите е с по-нестандартен принт, другата трябва да е едноцветна, Бийбър показва, че стои над нещата. И кой знае – може би скоро наслояването в този стил ще стане истински хит. Или пък обратното – ще получи безброй критики.

Според модни експерти, панталонът, както и карираната шапка на главата на Джъстин, са от неговия лейбъл Drew House.

Джъстин Бийбър насърчи феновете да не купуват „боклуци“ от H&M

Джъстин Бийбър с влошено здраве, а ще може ли да се върне изобщо на сцената?

Джъстин Бийбър за парализата си: Става ми все по-трудно да се храня

Междувременно стайлингът на Хейли Бийбър бледнее пред този на нейния известен мъж. Тя носи бежови карго панталони и късо кожено яке. Единственият по-нестандартен аксесоар по нея е пухкава червена шапка, нахлупена на главата.

Риана и

Getty

Странният аутфит на певеца ни припомни шарения юрган, с който A$AP Rocky се появи на червения килим заедно с Риана преди няколко години.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари