IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер и Остин Бътлър вече не крият чувствата си

13 януари 2023 08 30

Двамата се разцелуваха след наградите „Златен глобус“

Снимка: БГНЕС

След като Кая Гербер и Остин Бътлър обявиха връзката си, те започнаха да излизат по-рядко. Но преди дни влюбените все пак се появиха заедно на галавечерта на Louis Vuitton и W Magazine в Лос Анджелис за радост на многото си фенове.

За излизането Кая избра черна рокля в ленен стил. Като допълнение към образа звездата избра минималистични бижута и подходяща чанта. Остин се появи в класически черен костюм и бяла риза с разкопчана яка.

Припомняме, че слуховете за аферата на Кая Гербер и Остин Бътлър се появиха през декември 2021 г. Звездната двойка бе забелязана на романтична среща в Лос Анджелис. Самите младежи не бързаха да говорят за чувствата си, но източници, близки до тях, го направиха и потвърдиха, че са сериозни един към друг.

Заговори се, че романсът им е тръгнал подобаващо след пътуване до Париж, където двамата отбелязали Деня на влюбените Свети Валентин. Появяват се за първи път заедно чак през март миналата година.

Остин има успехи не само в личния живот, но и в актьорството. Той получи отличие „Златен глобус“ за участието му във филма на Баз Лурман „Елвис“. Именно за премиерата на този филм Кая придружи Остин на червения килим в Кан. Що се отнася до последните отличия, то Гербер не пропусна да честити на любимия си статуетката като му подари сладка целувка.

Преди да се съберат, двамата имаха доста интересни връзки с други известни личности. Остин беше партньор цели осем години с Ванеса Хъджинс, а Кая до неотдавна бе гадже на Джейкъб Елорди.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

2434 ( преди 1 година )
Много се радвам за това талантливо момче- личи си, че с Кая Гербер има любов, а не само загуба на време както с Ванеса Хъджънс- 8 години само и само да натрие носа на Зак Ефрон.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар