IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден фитнес: Кая Гербер се подготвя за лятото

6 април 2022 08 30

Моделката показа как тренира

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пролетта вече е тук, което означава само едно – трябва да се завърнем във фитнесите възможно най-скоро, за да сме готови за горещото лято. Спираме със захарта, тестените изделия, алкохола и всичко пържено, което може да ни попречи по пътя към перфектното тяло. Тренировките стават по-редовни от излизанията с приятели, а здравословното хранене и сънят са най-добрите ни помощници.

Точно това е мотото и на Кая Гербер, която наскоро показа пред феновете си как тренира, дори и през уикендите. 20-годишната моделка участва във видео, споделено в TikTok, на което дава всичко от себе си във фитнеса, правейки няколко различни упражнения за стягане и раздвижване на тялото. Видеото беше публикувано от треньорката Кирсти Годсо, която помага на Кая да постигне целта си за лятото.

@kirstygodso Hottest on the clock ??? #kaiagerber ♬ Coming In Hot - Andy Mineo & Lecrae

Първо, Гербер загрява с няколко скачания на въже, след което е време за клякания с тупане на топка за упражнения. По този начин тя тренира както краката, така и коремните мускули. После Кая се насочва към извита бягаща пътечка, последвано от упражнения за баланс. Накрая моделката прави задължителното разтягане, показвайки невероятни умения в йогата.

Формата на Кая обаче не се поддържа само във фитнеса. Когато не може да стигне до залата заради натоварения си график или скорошната пандемия, тя кара колело по плажа със семейството си. Според звездата, това е перфектният начин да започне деня си. След повторното отваряне на фитнесите, Гербер започна отново да тренира усилено, като за компания взима със себе си Кендъл Дженър или Кит Кийнан.

Що се отнася до диетата ѝ, моделката споделя, че яде храни, които я карат да се чувства щастлива. „Много съм отдадена на закуската. Събуждам се гладна и затова винаги ям геврек“, казва тя пред Harper's Bazaar. Допълва, че всеки ден похапва паста, тъй като е едно от нещата, които може да си направи сама. Любимата ѝ рецепта е пене със сос от водка. „Лесно е, бързо е и всеки я харесва“, казва още Гербер.

Очевидно тестените изделия не са забранени в режима на Кая, но те трябва да бъдат изгорени правилно, което моделката прави във фитнеса всеки ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари