IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Синди Крауфорд и Кая Гербер

6 март 2022 12 00

Майка и дъщеря в Париж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Седмицата на модата в Париж може да се похвали с едно изключително стилно дуо.

Синди Крауфорд и дъщеря ѝ Кая Гербер наскоро превзеха френската столица, носейки координиращи се тоалети и позирайки като едни истински икони на модата. Снимките бяха публикувани в Instagram профила на супермодела от 90-те, като феновете веднага отбелязаха, че двете дами приличат повече на сестри, отколкото на майка и дъщеря.

„Картичка от Париж“, гласеше описанието под публикацията. На кадъра Крауфорд носи бежово палто, бял пуловер и черни кожени панталони, а Кая е облякла бежовото си палто върху бежовите си панталони. И двете дами бяха пуснали свободно косите си, а визията си допълниха с черни дамски чанти, черни ботуши и слънчеви очила.

На друга снимка феновете видяха как Синди и Кая дори вървят в унисон, разхождайки се по улиците на Париж. Супермоделът от 90-те позира и пред Айфеловата кула, носейки черно спортно облекло и бял елек, готова за сутрешна тренировка.

Крауфорд и Гербер бяха в Париж за специалното дефиле на марката Off-White, което бе в чест на покойния дизайнер и неин основател Върджил Абло. Той почина през ноември 2021 година след борба с рядка форма на рак. Дефилето беше изпълнено със звезди, като събра на едно място супермоделите от 90-те Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Хелена Кристенсен. Те бяха допълнени от звездите на днешната мода Джиджи и Бела Хадид, Кая Гербер и Карли Клос.

Гербер публикува снимка от зад кулисите на шоуто, на която позира заедно с майка си и Серина Уилямс, която също бе част от дефилето. „Тези икони и аз, която нямам обувки“, пошегува се младата моделка. Тя се появи на подиума с жълта тениска и сива минипола с огромен пеплум, а Крауфорд излезе с къс черен блейзър, червено-синя тениска и многоетажна бежова пола с тюл.

Миналия месец Синди отбеляза 56-ия си рожден ден, което я накара да сподели съвета, който би дала на по-младото си Аз.

„Бих ѝ казала да бъде по-мила със себе си, да се отнася към себе си така, както се отнася с приятелите си. Бих ѝ казала, че всеки се притеснява в нова ситуация и понякога трябва да се преструваш, за да успееш. Бих ѝ казала да не се притеснява да се излага – да пее, да танцува и други, дори и ако не е добра в тези неща“, написа Крауфорд в социалните мрежи.

Допълни, че би казала на по-младото си Аз да се смее възможно най-много. Да рискува и да показва истинската си същност пред хората, които обича. Да е благодарна, да продължава да се учи, да расте и да бъде себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари