IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд: Животът е благословия

23 февруари 2022 14 40

Моделът стана на 56 и даде съвети на по-младото си Аз

БГНЕС

БГНЕС

„Животът е благословия“. Това споделя Синди Крауфорд, която наскоро стана на 56 години. По повод своя рожден ден, тя показа нейна детска снимка и отправи няколко съвета към своето по-младо Аз.

По думите на известния модел, ако може да се върне назад във времето, би посъветвала малката Синди, която позира до тортата, да се отнася със себе си така, както се държи и с приятелите си.

„Бих ѝ казала да не се страхува да прави глупости – да танцува, да пее и т. н. – дори и да не е добра в това. Да се смее колкото се може повече. Бъдете уязвими. Да бъде уязвима“, пише тя към черно-белия си кадър в Instagram.

Крауфорд посочва още, че би казала на детето на снимката да не крие истинската си същност от хората и да ги обича, защото един ден ще установи, че си заслужава.

„Продължавай да растеш и да се учиш...“, завършва рожденичката.

Синди, която изтъква, че животът е благословия, сподели и кратък клип със снимки от 20 февруари, когато е празнувала – отново с торта, но и заобиколена от балони, конфети и с бенгалски огън в ръка, пожелавайки си нещо наум.

„Честит рожден ден, Иконо!“, написа нейната колежка Алесандра Амброзио, а други пък добавиха, че съветите ѝ са страхотни.

Тя не спира да се грижи за себе си

„Ако имаме късмет, остаряваме. Това е привилегия. Но също така е много обезсърчително за жените (да си помислят): „Добре, какво ще се случи?“, разказва Крауфорд пред списание People.

Според звездата, всяка жена трябва да приема остаряването за нещо нормално и да се грижи за себе си, независимо на колко години е. Тя е на мнение, че дори пет минути сутрин или вечер, отделени за това, са истински подарък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари