IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лицата на модата: 5 урока от Синди Крауфорд и Кая Гербер

29 юли 2022 12 30

Ето какво може да заимствате от стила им

БГНЕС

БГНЕС

Синди Крауфорд властваше на модния подиум през 90-те години. Днес по нейните стъпки успешно върви Кая Гербер. Майка и дъщеря често заснемат общи фотосесии и говорят за своите модни предпочитания. И не спират да ни показват, че всеки ден заслужаваме да бъдем неотразими.

Независимо дали става дума за дрехи, обувки или един малък аксесоар, трябва да ги подбираме внимателно, ако искаме да направим определено впечатление. Важни са не само размерите, цветовете, но и принтовете и текстурите. Да не говорим за това кои парчета са съвместими едни с други и кои не. В тази връзка можем да почерпим опит от лицата на модата. Ето защо днес Синди Крауфорд и Кая Гербер са под нашия прицел.

Коя е Кая Гербер?

20-годишният модел е дъщеря на Синди Крауфорд и бизнесмена Ранди Гербер. Тя се е снимала за много лейбъли, но най-известните ѝ кампании са за Chanel, Calvin Klein и Prada. След това тя стана и лице на Marc Jacobs Beauty.

Може да кажем, че последната една година бе доста силна за Кая, която прилича доста на своята известна майка – не само по лице, но и като фигура и излъчване. През март тя разкри, че излиза с Остин Бътлър. И бе заснета да го подкрепя на Френската Ривиера, докато снима биографичния филм за Елвис.

5 урока от стила на Синди Крауфорд и нейната дъщеря

Спазвайте дрескода

По време на пандемия ни липсваха светските събития. Ето че постепенно целият свят се завърна към тях. Но те вървят с някои изисквания, като например специален дрескод. Много домакини задължават гостите си по този начин, но майка и дъщеря нямат нищо против.

За Синди и Кая е предизвикателство да се облекат според изискванията на конкретното парти. И смятат, че всяка жена трябва да спазва дрескода, предизвиквайки себе си да изрови най-подходящите парчета или да си купи нещо ново.

Лято 2022 – принтовете са важни

Всяка жена може да изглежда еднакво добре както с едноцветна рокля, така и в такава с определен принт. Може да се каже, че Кая и Синди обожават щампи на точки и цветя. Докато топмоделът залага на монохромни модели с пера, цветя и подобни, нейната щерка често носи дрехи с точки.

Ако нямате рокля, гащеризон или блуза с някакъв шарен принт, то сега е идеалното време за покупка на такъв модел, по стила на Крауфорд и Гербер.

Обърнете внимание на текстурата

През 2018 г. известното дуо бе на The Fashion Awards. Тогава Кая спечели наградата Модел на годината. За събитието младото момиче бе с черна рокля с дупки в горната част, отличаваща се със сиви ресни. Тя е на Alexander McQueen.

От своя страна Синди също не пренебрегна текстурата за своя тоалет, появявайки се с дълга рокля от черно кадифе. Тя бе украсена с изящни 3D детайли на цветя и имаше цепка на едното бедро.

По-блестящи материи

Кая Гербер

Getty

Това е друго нещо, за което да внимавате във вашия гардероб. Не се притеснявайте да заблестите чрез начина, по който изглеждате. Освен по-ефектен грим, може да носите и дрехи с лъскав ефект. Именно това правят Синди и Кая.

Пайети, ресни, скъпоценни камъни, са част от нещата, които може да има по дрехите ви за по-специални поводи.

Хубава коса всеки ден

Понякога ставате и не можете да си намерите гребена. Или пък ви мързи да си изправите косата. Но според Крауфорд и Гербер, всяка жена заслужава да изглежда добре. Ето защо хубавата прическа за тях всеки ден е нещо, което влиза в тяхната рутинна грижа.

Синди винаги е имала дълга и гъста буйна коса, която се нуждае от поддръжка. Същото важи и за тази на Кая Гербер, която също като майка си не може да се появи с несресани кичури. Ето защо и двете са на принципа, че не бива да излизат навън без прическа, ако ще да става дума и за просто минаване един път с четката и малко лак.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари