IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Маринова по стъпките на древните римляни

16 януари 2023 14 40

Певицата е на екскурзия в Италия

БГНЕС

БГНЕС

Михаела Маринова се отдаде на почивка. След като имаше една ползотворна 2022 година и пусна своя нов албум, певицата реши да остави за малко ангажиментите и намери повече време за себе си.

„Любим Рим“, написа изпълнителката във Facebook и сподели няколко снимки от своята обиколка на една от най-известните забележителности на италианската столица – Колизеума.

Само за няколко часа над 2 хиляди души харесаха кадрите на звездата. На тях тя е със страхотно червено палто.

Опитвайки се да докосне небето, Михаела Маринова демонстрира своите кожени ръкавици с капси. Те пасват на нейната миничантичка и панделката, с която е прибрала част от косата си.

Михаела Маринова сложи тога

Лятна мода – Михаела Маринова със секси комплект в телесен цвят

В своята история в Instagram певицата показа всички красиви места, които е посетила в Италия.

Преди да отпътува за Италия, Михаела сподели снимки от своята най-нова фотосесия. Там тя позира с минирокли в стил металик – една от тенденциите за зимата.

В началото на декември миналата година Маринова поднесе своя коледен подарък към феновете си – албум. Той е инспириран от човек, който е имал важна роля в живота на певицата.

„До безкрай“ е най-личната и истинска музикална приказка в пътя ми дотук. 11 песни, сред които 9 чисто нови неиздавани парчета“, сподели тя в социалните мрежи, представяйки своя проект, който пусна официално в края на 2022-а.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари