IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трагикомично: Жерар Пике се заяде с Шакира като подкара Twingo и подноси Casio

16 януари 2023 14 30

Тя пък сложи вещица на балкона си, която гледа към къщата на бившата ѝ свекърва

Getty Images

Getty Images

Войната между бившата двойка Шакира и Жерар Пике започва да придобива забележителни размери с трагикомични нюанси. Миналата седмица колумбийската попзвезда пусна ново парче, което е посветено на бившия играч на ФК „Барселона“ и е изпълнено със сарказъм. Припомняме, че Пике и Шакира се разделиха изненадващо през юни 2022 година след 11-годишна връзка и две деца. Впоследствие се оказа, че футболистът е започнал афера с 22-годишна испанска студентка около 11 месеца, преди да сложи край на отношенията си с певицата.

В отговор на измяната 45-годишната Шакира използва оригинални метафори в последната си песен, в която пее, че бащата на синовете ѝ е сменил луксозен Rolex за часовник от масовата марка Casio и че е заменил Ferrari с Twingo, визирайки и в двете сравнения разликата в нивото между себе си – суперзввездата и новата му любима – никому неизвестната Клара Чиа Марти.

35-годишният Жерар Пике пък реши да се потопи в бруталния медиен отзвук, който го заобикаля в момента и да не остане по-назад. Той отговори на Шакира в неделя с доза ирония, като се появи зад волана на бяло Renault Twingo и то доста усмихнат и в приповдигнато настроение.

Освен това Пике се похвали, че от марката за часовници Casio са му предложили нов рекламен договор да бъдат спонсори на неговата аматьорска футболна лига.

В отговор на всичко това Шакира постави на балкона на испанския си дом вещица и то в реален размер. Зловещата кукла е обърната към дома на бившата ѝ свекърва, която живее в съседната къща и към която певицата видимо таи ненавист.

В началото на миналата седмица пък се появиха снимки, на които се вижда, че Пике и новата му приятелка се разхождат в компанията на неговите родители и всички са в много добро настроение. От кадрите стана ясно, че Клара е добре приета в семейството на Жерар и определено не е считана за „коварната любовница“ или за лошата жена, разбила семейството на футболиста, както Шакира намеква в песента си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 9CAMPNOU (@9campnou)

Според испанските медии колумбийската певица по цял ден върти парчето си Shakira Bzrp Music Sessions 53 от балкона си и то надуто до максимум, за да дразни бившата си свекърва Монсерат Бернабеу, именно защото тя вече е приела младата Клара за своя нова снаха. Във въпросната песен Шакира всъщност пее и за въпросната майка на Пике, а именно: „Остави свекърва ми за моя съседка, пресата на вратата ми и голям дълг в хазната...“.

 

 

Един потребител на Инстаграм е написал: „Изглежда, че Шакира е намерила нов начин да остане на върха на класациите, като отприщи вдъхновена от вуду кампания за отмъщение на бившата си свекърва!“

В Испания вече се шегуват, че войната между Пике и Шакира става изключително забавна и започва да прилича на реален филм а-ла „Мистър и Мисис Смит“, като всеки вади по едно ново оръжие всеки ден. Двамата дори вече са вдъхновение за уличните художници на графити.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари