IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обратното броене започна – Риана пусна трейлър за Супербоул

16 януари 2023 17 40

Истинското шоу е гарантирано

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Точно месец преди най-чаканото спортно събитие в Америка и най-гледаното полувреме по целия свят, Риана реши да нажежи още повече градусите и да накара феновете да чакат с нетърпение 13 февруари.

Изпълнителката, която ще се качи на сцената между двете полувремена на Супербоул след по-малко от 30 дни, пусна кратък клип, за да ни подготви за това, което ни очаква. След като не ни е радвала с албум от шест години насам, очакваме Рири да се постарае значително, за да замаже очите ни поне за още малко, докато работи в студиото. Или поне се надяваме да работи.

Краткото видео започва с изпълнителката, която се появява под светлината на прожекторите, носейки черно боди със стреме и халтер деколте под голямо жълто пухкаво палто, украсено с ефектна огърлица и кръгли обеци от Jennifer Fisher. Впечатляващото облекло е допълнено с жив грим в синьо и червено червило, а косата е оформена в структурирана плитка, вдигната нависоко.

Риана тръгва към камерата, сякаш е на модния подиум, а за фон са избрани едни от коментарите, които тя получава през последните години. Разбира се, всички те са свързани с липсата на нова музика, албум и световно турне. „Риана, чакаме те“, „Изминаха шест години откакто деветкратната носителка на „Грами“ пусна албум“ са само част от изреченията, които чуваме.

Последният албум на Риана носи името Anti и беше пуснат през 2016 година. Оттогава тя се насочи към съвсем различни сфери на бизнес, включително мода и красота, създавайки свои колекции дрехи и бельо, както и гримове и козметични продукти. В личния си живот пък изпълнителката също имаше какво да празнува, ставайки майка за първи път през 2022 година и превръщайки се в един от милиардерите по света.

Гласовете започват все повече да обсъждат Риана, като част от тях ѝ предричат край на кариерата и напълно заличаване от света на развлеченията. На техния фон барбадоската красавица леко танцува и показва цялата си красота, като накрая поставя пръст върху устата си, сякаш за да накара всеки един критик да замълчи. Гласовете утихват, а на тяхно място, за съвсем кратко, се чува част от песента Needed Me, което в превод означава „Нуждаеш се от мен“.

И Риана не може да бъде по-права. Наистина се нуждаем от нея и от шоуто, което само тя може да предложи. Засега няма ясни подробности какво да очакваме на 13 февруари рано сутрин, но сме сигурни, че будуването ще си заслужава. Мачът за Супербоул по традиция е в неделя, но заради часовата разлика в България ще трябва да стоим до ранните часове на понеделник, за да видим кой ще вдигне купата.

Риана е секси мама в новото шоу на Savage x Fenty

Завръщането на кралицата – Риана с нова песен и стилна поява на червения килим

Трейлърът за предстоящото шоу идва само няколко дни, след като Fenty и Риана пуснаха специална спортна колекция, която беше показана с участието и на самата дизайнерка. В едно от промоционалните видеа певицата носи суитшърт с футболна топка, хваната от нейната ръка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NFL (@nfl)

През септември Риана обяви, че се завръща към сцената специално за полувремето на Супербоул. Шоуто вече ще бъде спонсорирано от Apple, след като от Pepsi прекъснаха дългогодишното си партньорство с футболната лига.

„Радвам се да посрещнем Риана на сцената на полувремето на Супербоул. Тя е единствена по рода си и е била централна културна сила през цялата си кариера. Нямаме търпение да си партнираме с нея“, обявиха от Apple.

Мълча шест години, пусна две песни за месец – Риана създава свои правила

След като трейлърът за полувремето беше пуснат, много от феновете се зачудиха дали Риана няма да ги изненада с нови песни на 13 февруари. Ако съдим по нейните коментари, това едва ли ще се случи. През ноември тя отрече слуховете за пускане на албум в скоро време, разбирайки и без това крехките мечти на феновете.

„Това не е вярно. Супербоул е едно. Нова музика е съвсем друго. Чухте ли ме добре?“, каза тя преди дефилето на Savage x Fenty. Все пак тя пусна нови песни миналата година като част от филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари