IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мълча шест години, пусна две песни за месец – Риана създава свои правила

17 ноември 2022 17 50

Изпълнителката очевидно се завръща към музиката по подобаващ начин

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Изминаха по-малко от две седмици, след като Риана пусна първата си песен от шест години насам, а сега на хоризонта се появи и нов сингъл.

34-годишната звезда сподели песента Born Again, която отново е част от новия филм „Черната пантера: Уаканда завинаги“. В списъка с изпълнители в саундтрака се включват още Tems, Future, Burna Boy, PinkPantheress, Stormzy и много други. Техните песни са някъде измежду тези на Риана, които са първите ѝ две солови изпълнения от пускането на последния ѝ албум Anti през 2016 година.

Born Again започва като известната вече балада Lift Me Up, но в крайна сметка се трансформира в синтезиран епос. Парчето е написано съвместно от гигантите в текстописането Джеймс Фаунтлерой и The-Dream, като първият е „виновен“ за песента на Рири James Joint от 2016 година, в която участва и шведският композитор Лудвиг Горансон.

Новата песен удря директно в сърцето, докосвайки темите за загубата и смелостта. „Бих дала сърцето си за това място. Бих дала цялата си душа и каквото е необходимо, никога да не избягам. И бих преживяла това отново, само за да видя лицето ти. Знам, че ти би направил същото“, пее Риана. Текстът е напълно подходящ за новия филм за Черната пантера, който продължава след смъртта на Чадуик Боузман, който беше в главната роля. Актьорът си отиде през август 2020 година след борба с рак на дебелото черво.

Режисьорът Райън Куглер бе категоричен, че Боузман няма да бъде заменян с друг актьор, нито пък ще бъде включен във филма чрез дигитални технологии. Зрителите, които вече имаха възможността да гледат „Черната пантера: Уаканда завинаги“, видяха как крал Т'чала беше почетен и как наследството му ще бъде продължено в евентуални следващи епизоди.

Песента Lift Me Up, пусната миналия месец, е начело на филмовия саундтрак, като специален знак на почит към Боузман. Тя е написана от Горансон, Риана, Tems и Куглер, който заяви, че за него е било огромна чест да чуе барбадоската красавица да изпее парчето.

„След като говорих с Райън и чух идеята му за филма и песента, исках да напиша нещо, което описва топла прегръдка от всички хора, които съм загубил през живота си. Опитах се да си представя какво би било чувството, ако мога да им пея сега и да изразя колко много ми липсват“, казва Tems в официално изявление.

След като чакаха търпеливо за нова музика, феновете на Рири не трябва да чакат толкова дълго, за да я видят отново на сцената. Тя ще бъде в центъра на вниманието по време на полувремето на Super Bowl през февруари следващата година. Новината излезе през септември, когато изпълнителката сподели снимка в Instagram, намеквайки, че ще участва по време на най-гледаното спортно събитие в САЩ. На кадъра Риана държи в ръката си футболна топка, което изпрати феновете в екстаз.

„Риана е уникален талант, жена със скромно начало, която е надминала очакванията във всеки един етап. Човек, роден на малкия Барбадос, който се превърна в един от най-изявените артисти на всички времена. Самоусъвършенствала се в бизнеса и развлеченията“, каза Джей Зи, който е организатор на музикалното забавление на почивката.

Отново на сцената: Риана ще пее на Супербоул

Риана трогна служители в ресторант, отсервира и почисти сама

Д-р Дре, който беше част от изпълнителите през 2022 година, даде съвет на Риана да се забавлява и да подбере правилните хора, които иска да качи на сцената. „Трябва да се увериш, че около теб има креативни хора. Хубаво е да проучиш някои от нашите хора, които използвахме за шоуто“, допълва рапърът.

Super Bowl 2023 ще бъде излъчен на 12 февруари 2023 година.

За още новини от света на музиката и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари