IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Мендес затвърди слуховете, че излиза с 51-годишната д-р Джоселин Миранда

17 януари 2023 15 00

Канадският поп певец е на 24 години

Getty Images

Getty Images

Шон Мендес отново беше забелязан в компанията на 51-годишната д-р Джоселин Миранда, с която напоследък прекарва доста време заедно. 24-годишният канадски поп певец беше уловен от папараците през уикенда как пуска в дома си в Лос Анджелис, Калифорния въпросната дама, която може да му бъде майка.

Шон и Джоселин бяха забелязани преди два месеца да ходят прегърнати на пазар в Ел Ей и да си пазаруват хранителни продукти като всяка обикновена двойка. Този път пък певецът и хиропракторката бяха снимани да влизат в къщата му в Западен Холивуд, Калифорния със смутита в ръка след разходка в района.

За първи път през юли 2022 г. Мендес и Миранда предизвикаха слухове, че се срещат, когато бяха засечени да обядват. Смята се, че двамата се познават от години, но напоследък са засичани твърде често заедно, а фактът, че Шон е необвързан, кара много фенове да се чудят дали двамата не са повече от приятели.

Преди Шон да предизвика слуховете за романтичната си връзка с докторката, той имаше сериозна дълга връзка с певицата Камила Кабейо. Бившите влюбени гълъбчета излизаха две години, преди да се разделят през ноември 2021 г. Връзката им беше доста публична и те често говореха един за друг в интервюта.

Шон, който отмени остатъка от турнето си през 2022 г. през юли поради проблеми с психичното здраве, разказа за това как се е чувствал след раздялата си с Камила, в необработено видео в Instagram. „На кого да се обадя, когато имам паник атака? На кого да се обадя, когато по дяволите, съм на ръба? Мисля, че това е реалността, която изпитах. Сега се чувствам сякаш най-накрая, като че ли всъщност съм сам, и мразя това.“

Джоселин Миранда: 5 неща, които трябва да знаете за нея

1. Джоселин Миранда е лекар с фокус върху биомеханиката на тялото, биодинамиката и меките тъкани. Джоселин има над 20 години медицински опит, според биографията на нейния уебсайт. Въпреки че практиката ѝ е базирана в Лос Анджелис, тя също прекарва много време в Лондон и по целия свят. За лечението си тя използва „биомеханична оценка, съчетана с техники за манипулация на ставите и меките тъкани“ и специализира в „Корекция на гръбначния стълб и крайниците“.

2. Тя е работила с куп звезди и спортисти. Областта на медицината на Джоселин е изключително атрактивна за известните личности. По отношение на спортистите, тя е била лекар на отбори от баскетболната лига и е лекувала Блейк Грифин. Работила е с големи изпълнители като Джъстин Бийбър, Джъстин Тимбърлейк, Лейди Гага и др.

3. Тя започва работа с Шон около турнето му между 2018 и 2019 г. Споделяше много снимки от времето си с Шон по време на концертите му в своя Instagram профил, включително публикации с пожелания за рождения му ден и снимки зад кулисите.

4. Тя има болкоуспокояващо масло. Освен специализираните си услуги, Джоселин разполага и с масло на базата на канабис, което помага за облекчаване на болката, което тя продава на уебсайта си. Тя изброява съставки като куркума, арника, босвелия, роза, здравец, ментол, масло от бергамот, масло от мента, евкалиптово масло и канабис. „Внимателно проектиран за всеки, който иска да живее активен, безболезнен начин на живот“, се казва в нейния уебсайт за продукта.

5. Тя обича да пътува. Тъй като работата ѝ я води по целия свят, Джоселин очевидно харесва местата, на които ходи с различните си клиенти. Тя редовно публикува свои снимки от различни кътчета на света в своя Instagram акаунт.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари