IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Кейт Мидълтън се появи на публично място без пръстен?

19 януари 2023 09 00

Има ли проблеми в кралското семейство...

Снимка: БГНЕС

В мрежата се появиха слухове за раздялата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Невнимателен ход на принцесата на Уелс по време на скорошното ѝ излизане подхрани слуховете за разрив в брака ѝ. Съпругата на принц Уилям за първи път от дълго време се появи на публично място без брачна халка. Феновете веднага се усъмниха.

Наскоро съпругата на най-големия син на Чарлз III участва в откриването на нова болница в Queen's University в Ливърпул. За изданието Кейт се появи в елегантен тоалет. Тя избра за събитието черна рокля и тъмнозелено палто.

Според кралски наблюдатели обаче съпругата на принц Уилям е била принудена да се откаже от годежния си пръстен не по лични причини, а от съображения за сигурност.

Факт е, че бижутата представляват заплаха за медицинското оборудване. Затова персоналът на болницата моли всички посетители, включително членове на кралското семейство, да свалят пръстените и гривните си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Румцайс ( преди 1 година )
Щот мацката търси забавление някой мачо къту мен например
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар