IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бяхме толкова различни: Чанинг проговори за трудния си брак с Джена Дюан

20 януари 2023 09 00

Въпреки връзката си със Зоуи Кравиц Тейтъм заяви, че няма намерение да се жени отново

Getty Images

Снимка: Getty Images

В интервю за новия брой на списание Vanity Fair, чиято корица краси, Чанинг Тейтъм за първи път говори за трудния си брак с Джена Дюан. Актьорът разкрива, че с Джена дълго време са се „борили“ да спасят отношенията си, преди да се разделят. „Бяхме толкова различни“, споделя 42-годишната звезда, добавяйки подробности за това какво е довело до раздялата му с Дюан.

Тейтъм си спомня и момента, в който е разбрал, че има непреодолими проблеми в отношенията си с Джена. „Работих много. Бях работил с някои от любимите си режисьори. Изиграх роли, за които никога не бих се надявал да мечтая. Но нещо просто не ме изпълваше съвсем“, обяснява актьорът, който има 9-годишна дъщеря Евърли от 42-годишната си бивша съпруга.

Чанинг отбелязва, че той и Джена са направили много опити да разрешат конфликтите помежду си, преди да се откажат напълно, казвайки: „Борихме се за брака си много дълго време, въпреки че и двамата знаехме, че някак си сме се отдалечили един от друг. Мисля, че си разказахме една история, когато бяхме млади, и просто продължихме да си я разказваме, без значение колко нагло животът ни показваше, че сме напълно различни“.

Чанинг и

Снимка: Getty

Звездата от „Изгубеният град“ казва в заключение: „Но когато всъщност станахме родители, наистина разбрахме разликите между нас двамата. Начините, по които гледахме на света, начините по които преминавахме през света...“.

Според родения в Алабама актьор, първоначално идеята за развод с Джена му се е сторила „супер страшна и ужасяваща“, особено след като се е върнал към ергенския си живот. „Целият този план, който имах за живота си, буквално просто се превърна в пясък и се изплъзна през пръстите ми и аз просто си казах „О, мамка му. Какво ме чака сега?“, признава той.

Тейтъм обаче е категоричен, че раздялата с Дюан е била „точно“ това, от което се е нуждаел по онова време, защото след развода им е започнал да работи много повече върху себе си.

Той споделя: „Тогава просто зарязах всичко друго и се съсредоточих върху дъщеря ми И това наистина беше възможно най-доброто нещо, което можех да направя. Защото във времето насаме, което имахме само аз и тя, ние станахме най-добри приятели“.

Актьорът от „Професия: Стриптийзьор“, който от 2021 година има връзка със Зоуи Кравиц, разкрива в интервюто, че няма намерение да се жени отново, казвайки: „Връзките са трудни за мен. Въпреки че съм моногамен. В бизнеса не се страхувам, че нещо ще бъде унищожено. Но сърдечните неща, когато става дума за хора, които обичам, са ми наистина трудни. Като че ли се старая твърде много?“

Тейтъм и бившата танцьорка Дюан започнаха да се срещат през 2006 г., след като се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на общия им филм „Step Up“. Бившата двойка сключи брак през 2009 г., а няколко години по-късно се появи и дъщеря им Евърли. След почти десетилетие брак Тейтъм и Дюан обявиха изненадващо през 2018 г., че се разделят. Шест месеца по-късно актрисата подаде молба за развод, който беше финализиран през 2019 г.

След раздялата им, Дюан продължи живота си с театралния актьор Стив Кази. Двойката, която се сгоди през 2020 г., посрещна сина си Калъм същата година. Тейтъм, от своя страна, имаше кратка връзка с британската певица Джеси Джей, преди да започне романа си с 34-годишната Кравиц. От своя страна дъщерята на Лени Кравиц също има един развод зад гърба си с актьора Карл Глусман, за когото беше омъжена две години между 2019 и 2021 г.

Зоуи и

Снимка: Getty

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари