IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц: Чанинг Тейтъм е моят закрилник

18 ноември 2022 14 50

Актрисата говори и за отношенията си с Тейлър Суифт и защо премахва част от татуировките си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зоуи Кравиц разкрива пред целия свят защо е решила да премахне голяма част от татуировките си след навършването на 30 години.

Актрисата застава на една от кориците на списание GQ и споделя, че с напредването на годините е започнала да преосмисля доста от решенията, направени в по-ранна възраст. Това включвало и покриването на тялото ѝ с татуировки, които евентуално е трябвало да бъдат премахнати. 33-годишната звезда допълва, че е развила несигурност след години под светлината на прожекторите и започнала да мисли за татуировките по съвсем различен начин.

„Казах си, че вече нямам нужда от тези неща по тялото ми“, казва Кравиц пред GQ. Признава, че не знае точно с колко татуировки разполага, но знае, че е премахнала падаща звезда от средния си пръст, която си рисува още на 18 години.

Кравиц също така казва пред изданието, че спира да се приема като възрастен, чиято единствена задача е да седи вкъщи, да готви и чисти. По думите ѝ, това може да ти хареса за една-две години, но след това ще поискаш да се забавляваш и ще осъзнаеш, че имаш да живееш още много, преди да се затвориш вкъщи и да се отдадеш на домакинската работа. „Научих се да мисля за себе си и за това какво искам от живота“, казва още актрисата.

Дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет сподели подобни мисли относно премахването на татуировките си още през август 2021 година. „Смятам, че татуировките са красива форма на украса, като грима или бижутата. Има някои от тях, които харесвам повече от други. Премахнала съм няколко от тялото си“, каза тя тогава пред InStyle.

И докато Кравиц призна, че се е разделила с някои от рисунките и надписите по тялото, тя добави, че това не би я спряло да си направи нови в бъдеще. По думите ѝ, веднъж захванеш ли се с това, е доста трудно да спреш.

„Това е дълбок начин да се украсиш и мисля, че те са красиви естетически. Дори и да си направиш лоша татуировка, все едно... това е момент от живота ти, който не трябва да забравяш“, каза тя. Допълва, че рисунките са постоянно и прекрасно нещо, което те променя завинаги.

Говорейки за постоянно и прекрасно нещо, в интервюто за GQ Зоуи говори и за връзката си с Чанинг Тейтъм. Тя го нарече „прекрасен човек“, който се е превърнал в неин защитник по време на снимките на филма Pussy Island. Това е режисьорски дебют за Кравиц, в който Чанинг играе главната роля. Именно на снимачната площадка пламва любовта между двамата, като все още очакваме дебюта им на червения килим.

„Той ме кара да се смея, а и двамата обичаме да говорим за изкуството и изследването на това, което искаме да правим. Обичаме да гледаме филми и да ги коментираме, да се предизвикваме един друг“, казва Кравиц пред изданието. Допълва, че по време на снимките Тейтъм доста се е грижил за нея, независимо дали става въпрос за носене на топъл чай, вода или пък помагането ѝ в контролиране на целия процес. Зоуи смята, че заснемането на филм заедно с половинката ти е огромен тест за връзката ви. „А ние успяхме да излезем от него още по-силни“, категорична е тя.

Режисьорката, която пише и сценария за Pussy Island, признава, че е била леко полудяла по време на целия процес. „И все още съм. Беше фанатична ситуация. Чаша уиски в края на деня или нещо друго, което да ме успокои. Но нямаше как да изляза от тази фаза“, спомня си Кравиц.

Зоуи Кравиц за развода, новата връзка с Чанинг Тейтъм и откриването на себе си

Звезден стил: Зоуи Кравиц на премиерата на „Батман“

Зоуи и Чанинг предизвикаха слухове за връзка през юни 2021 година, когато стана ясно, че актьорът ще участва в режисьорския ѝ дебют. Във филма Тейтъм играе филантропа и технологичен магнат Слейтър, който отвежда сервитьорката Фрида на своя мистериозен остров. Според Deadline, въпреки епичната обстановка, красивите хора, вечно леещото се шампанско и танцовите партита до късно, Фрида може да усети, че на този остров има повече от това, което се вижда от пръв поглед. Нещо, което не може да определи. Нещо, което е малко ужасяващо.

В интервюто си за WSJ Кравиц казва, че е наистина благодарна, че филмът е успял да доведе Чанинг Тейтъм в живота ѝ. „Когато правиш такива неща с хора, това е много свещено пространство и когато си съвместим с някого творчески, това често отваря други канали, защото по някакъв начин споделяш всичко с този човек“, обяснява тя.

Актрисата споделя, че при избора за ролята на Слейтър е искала да намери някого, който не е играл мрачен герой преди, защото смята за вълнуващо да гледа актьор, който до момента е играл само доброто момче и романтика от съседство.

Освен с Тейтъм, през 2020 година Кравиц осъществява и близка връзка с Тейлър Суифт. Двете прекарват известно време заедно в Лондон по време на карантината, когато актрисата снима филма „Батман“, а певицата е на гости на приятеля си Джо Алуин.

„Тя беше много важна част от времето ми в Лондон. Да имам приятел, когото можех да виждам и да ми готви домашни гозби и вечеря на рождения ми ден, беше прекрасно“, казва Зоуи. Приятелството им толкова се задълбочава, че актрисата става част от новия албум на Суифт Mindnights, участвайки в написването на песента Lavender Haze. Нейните вокални способности могат да бъдат чути и в парчето Glitch.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари