IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм и Джейсън Момоа показаха любовта си към Зоуи Кравиц

2 март 2022 10 30

Двамата актьори се събраха на премиерата на филма „Батман“

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Зоуи Кравиц има доста красив и сексапилен фен клуб!

В понеделник, 28 февруари, Джейсън Момоа сподели снимка в социалните мрежи, на която позира с Чанинг Тейтъм преди двамата да се качат на самолет и да отлетят за премиерата на филма „Батман“. Това, което обединява двамата мъже не е любовта им към комиксовите герои, а по-скоро привързаността им към дамата, която влиза в ролята на Жената котка.

Тазгодишният „Батман“ събира на едно място Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц в главните роли. Именно последната получи огромната подкрепа на двама от най-важните мъже в живота си – доскорошния ѝ доведен баща и настоящото ѝ гадже. Джейсън Момоа беше заедно с майката на Кравиц – Лиса Бонет – в продължение на 17 години, пет от които бяха прекарани в брак. Двамата обаче се разделиха в началото на тази година, казвайки че искат да опитат нови неща от живота.

Въпреки раздялата между Лиса и Джейсън, актьорът остана много близък със Зоуи и на няколко пъти публично показа подкрепата си към нея. Този път той получи и помощ от Чанинг Тейтъм.

„Много съм развълнуван! С Чанинг Тейтъм отиваме да видим нашата ЗОЗО. Най-накрая „Батман“ прави своята премиера. Не мога да опиша гордостта си от Зоуи Кравиц“, написа Момоа под снимките с колегата си. Той благодари и на двамата мъже, които са успели да организират пътуването в последната минута и да осигурят безопасно кацане.

В „Батман“ Зоуи Кравиц е Жената котка, като тя е деветата различна актриса, която влиза в тази роля. Преди нея костюмът са обличали Ърта, Джули Нюмар, Хали Бери и Мишел Пфайфър.

Кравиц и Тейтъм предизвикаха слухове за връзка през януари 2021 година, когато актьорът беше избран да играе в режисьорския дебют на Зоуи. По това време обаче източник сподели, че отношенията им са изцяло професионални. През август 2021 година всичко се промени, когато звездите потвърдиха за любовта си, след като бяха засечени да карат колела, да посещават музеи и да ходят на романтични вечери. През септември двамата посетиха MET Gala заедно, като се появиха по различно време на червения килим, но пък си тръгнаха под ръка.

42-годишният Джейсън Момоа пък не позволи на раздялата с Лиса Бонет да попречи на отношенията му със Зоуи Кравиц. Преди месец актьорът сподели официалния плакат на „Батман“ и написа в описанието, че няма търпение за официалната премиера и е много горд с доведената си дъщеря.

През 2019 година Момоа отпразнува и избирането на Кравиц за Жената котка с емоционална публикация в социалните мрежи. „Много съм горд с теб, Зозо. На и извън екрана, ти си семейство. Много ще се забавляваш“, написа той. Джейсън също е част от семейството на DC, от което е и Батман, след като влиза в ролята на Аквамен.

„Батман“ прави официалната си премиера на 4 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари