IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден стил: Зоуи Кравиц на премиерата на „Батман“

25 февруари 2022 18 00

Актрисата играе жената котка, а филмът прави официалната си премиера на 4 март

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Зоуи Кравиц беше това, което всеки искаше да види на червения килим в Лондон преди няколко дни.

На 23 февруари в английската столица се проведе специална прожекция на новия „Батман“, който прави официалната си премиера на четвърти март. Още преди обаче филмът да бъде пуснат на големия екран, за да може критиците да видят дали той е достоен за продължение на известната поредица, погледите бяха вперени в звездите на червения килим и имаше една, която заслужи по-голямо внимание от другите.

Зоуи Кравиц влиза в ролята на жената котка в новия „Батман“, партнирайки си с Робърт Патинсън. За разлика от стегнатия костюм във филма, който покрива цялото ѝ тяло, актрисата пристигна на червения килим с доста по-секси облекло, достойно за филмова премиера.

Зоуи Кравиц

Снимка: БГНЕС

33-годишната дама носеше специално направена рокля на Saint Laurent, която включваше леко изрязана горна част, оформяща се в логото на Батман. Кравиц допълни визията с черни токчета и емералдови бижута, включително обеци с висящи перли. Актрисата беше променила и прическата си, демонстрирайки лек бретон на една страна, който добави към елегантния си кок. Много хора веднага сравниха косата на Кравиц с тази на Одри Хепбърн.

Зоуи влиза в ролята на жената котка, следвайки стъпките на Ърта Кит, Джули Ньомар, Хали Бери и Мишел Пфайфър. Новият Батман пък е Робърт Патинсън, а режисьор на филма е Мат Рийвс. Другите актьори, които ще видим на големия екран, са Колин Фарел, Питър Скарсгард, Джефри Райт, Анди Съркинс и Пол Дано.

В интервю за Entertainment Weekly по-рано през месеца Кравиц и Патинсън говореха за химията, която са усетили помежду си още в началния етап на снимките. „Репетициите бяха наистина нажежени. Роб носеше костюма на Батман и си беше истинска репетиция, на която нещата станаха много нагорещени“, казва актрисата.

Зоуи Кравиц

Снимка: БГНЕС

По това време Патинсън вече е бил сигурен за ролята на Батман, но Кравиц е трябвало все още да се доказва пред режисьорите. Актьорът си спомня, че е трябвало да бъде много по-висок от жената котка и затова е обул неудобни обувки, с които се е разхождал по сцената в още по-неудобния костюм на Батман. „Камерата въобще не ме снимаше в лице, но аз започнах да получавам паник атаки и търсех емоционална подкрепа от Зоуи, която пък се опитваше да получи ролята“, спомня си Робърт.

Режисьорът Мат Рийвс споделя, че Кравиц и Патинсън са си паснали доста добре и всички на снимачната площадка са виждали, че между тях се случва нещо специално. „Много неща могат да се случат в една сцена, но ако имах възможност да погледна в очите на Роб, това веднага ме приземяваше. Видях нещо в очите му, което не бях виждала преди. Нещо ново, уязвимо и в същото време красиво“, разказва Зоуи.

Новият „Батман“ излиза по кината на 4 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Лоренцо ( преди 2 години )
Не пршлича нито на жена, нито на котка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар