IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц за развода, новата връзка с Чанинг Тейтъм и откриването на себе си

19 февруари 2022 15 00

Актрисата със сексапилна фотосесия за списание ELLE

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Зоуи Кравиц е готова да продължи с живота си.

33-годишната актриса застава на корицата на мартенския брой на списание ELLE и говори открито за брака и развода си с Карл Глусман. Кравиц подава молба за развод пррез януари 2021 година, само 18 месеца след сключването на брак. Въпреки раздялата, Зоуи все още вярва и твърди, че „Карл е чудесно човешко същество“.

„Разводът не беше толкова заради него, а заради самата мен и това да се науча как да си задавам въпроси относно самоличността си. Все още откривам себе си и това е нормално. На това пътешествие съм поела в момента“, казва актрисата пред ELLE.

За връзка между Кравиц и Глусман се заговори през октомври 2016 година, като двамата се женят през юни 2019-а в парижкия дом на бащата на булката Лени Кравиц. Нещата обаче не потръгват и Зоуи подава молба за развод година и половина по-късно, като раздялата става окончателна през август 2021 година. Двамата твърдят, че остават приятели и винаги ще се надяват другият да е добре и да намери това, което търси в живота.

През септември актрисата от „Малките големи лъжи“ каза в интервю за списание Another, че „разделите са тъжни, но също така са красиво нещо“. Допълва, че моментът, в който се чувстваш едновременно съсипан от загубата на нещо и развълнуван от предстоящите моменти, е много объркващ и странен. Въпреки това Кравиц е готова за всичко, което ѝ предстои и смята, че сега е най-добрата версия на себе си.

Пред ELLE споделя, че никога не би искала да се върне към 20-те си години, защото тогава е била доста объркана. „Не правех избори на база на това кое е добре за мен. Сега обаче съм в ера, в която правя всичко за себе си. Оставям се да помисля за минута и да реша дали това е правилният ход“, разкрива актрисата.

Кравиц допълни, че се чувства оптимистично относно бъдещето. „Всичките ми връзки в живота – с приятели, с любовници, със семейството – са начин да науча нещо за себе си. Понякога не можем да бъдем най-добрата си версия и това е добре, стига да знаем как да обясним на тези хора, че все още ги обичаме“. Казва, че в момента се намира в етап от живота си, в който спокойно може да признае, че не може да се справи с всичко и ѝ трябва малко време за себе си.

На корицата на списание ELLE дъщерята на Лени Кравиц позира в прекрасен черен гащеризон от Saint Laurent, който се отличава с интересна горна част. Тоалетът включва усукан топ и огромна дупка, която се намира точно на корема. Огромно червено цвете е поставено върху гърдите на актрисата, а тъмните ѝ къдрици се спускат свободно върху раменете ѝ.

На друг кадър от фотосесията Кравиц носи дълга плетена рокля от Rick Owens докато се разхожда боса по крайбрежието. Тя я съчетава с бикини и чокър с цветя, като този път косата ѝ е вързана на висока опашка.

В интервюто пред ELLE Зоуи говори и за новата си връзка с Чанинг Тейтъм. Двамата засега не са заставали официално пред камерите, но папараци ги забелязаха да карат колело в Лос Анджелис, след което и на партито след Met Gala. Актьорите се запознават по време на снимките на филма Pussy Island, който е режисьорски дебют за Кравиц.

„Гледайки работата му и слушайки как говори за Magic Mike и шоуто на живо, осъзнах, че този човек е феминист“, споделя актрисата. Допълва, че Чанинг играе доста различен герой от обикновено в нейния филм, което ще е интересно както за нея, така и за публиката. Щом беше попитана за папарашките снимки, на които двамата се държат за ръце, Зоуи само каза, че е щастлива.

Докато актьорите държат връзката си далеч от публичното пространство, то източници споделят малко повече детайли. „Има много повече от приятелство между тях. Прекарват доста време заедно и се забавляват. Много повече са от близки приятели или колеги. Връзката им се пренесе на съвсем друго ниво“, споделя близък до двойката.

Сега феновете се надяват да видят нови снимки на Чанинг и Кравиц, след като в Холивуд започна наградният сезон, а с него идват и звездните партита. Дали актьорите ще направят своя дебют на червения килим на наградите „Оскар“, ще разберем на 27 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари