IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова в Дубай за рождения ден

19 януари 2023 18 00

Бременната плеймейтка пътува без проблем

IStockphoto

IStockphoto

Златка Райкова не спира да пътува в чужбина. След като отпразнува рождения си в ден в София, бременната плеймейтка се качи на самолета, за да се отдаде на почивка в Дубай.

На 12 януари звездата събра най-близките си в столичен клуб, за да отпразнува своята 37-а годишнина. По всичко личи, че един от подаръците е бил билет за Обединените арабски емирства и настаняване в луксозен хотел. Най-вероятно те са от нейния любим – Карен.

„Дубайски живот“, написа Хачатрян в Instagram и показа спиращата дъха гледка от басейна, в който релаксира заедно с годеницата си.

Междувременно рожденичката показа как изглежда по бански в седмия месец, носейки модел от две части и риза с еднакъв принт в син цвят. i)

Русата Златка и Карен отново в Дубай за по-малко от година

През май 2022 г. плеймейтката бе отново в Обединените арабски емирства. Именно чрез публикациите си оттам показа, че има нов мъж в живота си.

Иначе, ако погледнем назад в профила на Райкова в Instagram, ще видим, че тя не спря да пътува. Което ни кара да мислим, че кара много лека бременност.

Най-хубавият подарък – Златка Райкова очаква мъжка рожба

Глория показа стегнато тяло в Доминикана

Петканови на почивка със сина им в Тайланд

В началото на декември бившата на Благой Георгиев потвърди, че ще има още едно дете, качвайки топлес кадри от Малдивите.

През октомври миналата година плеймейтката и бившият тенисист се сгодиха в Гърция, на поредната почивка зад граница.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )