fallback

Джеръми Ренър се възстановява след ужасната случка със снегорина

24 January 2023 11:00

Актьорът бе поздравен от приятелите и колегите си

Джеръми Ренър разкрива как се възстановява след ужасяващия инцидент със снегорин. Актьорът разкри, че е счупил над 30 кости, когато случайно беше прегазен от снегорин на Нова година.

Инцидентът се случи, след като новогодишна буря връхлетя САЩ, убивайки десетки хора и изсипвайки обилен снеговалеж в няколко щата.

Ренър използва собствения си снегорин, за да спаси член на семейството, който е карал колата му, но е заседнал в снега близо до къщата му.

Звездата се опитвал да се върне на шофьорската седалка, за да спре машината, когато „изключително голямото“ оборудване го прегазило. В продължение на дни той беше в критично състояние.

По-късно Ренър публикува снимка на силно нараненото си лице, като каза, че е „твърде объркан сега, за да пише“, но благодари на поддръжниците си за техните „добри думи“.

„Сутрешни тренировки, решения, ежедневна рутина – всичко се промени тази нова година... която започна с трагедия за цялото ми семейство и ни събра, принуждавайки ни да се фокусираме върху любовта“, написа Джеръми в социалните мрежи.

„Тези над 30 счупени кости ще се заздравят, ще станат по-силни, точно както любовта и връзката със семейството и приятелите ще станат по-силни“, добави той, допълвайки публикацията със снимка, на която лежи в болнично легло, вижда се и лекар, грижещ се за крака му.

Публикация, споделена от Jeremy Renner (@jeremyrenner)

52-годишният актьор благодари на всички за милите съобщения и подкрепата по време на възстановяването му. „С много любов и благодарност към всички вас“, завърши той.

Колегата му от „Отмъстителите“ Крис Хемсуърт написа: „Приятелю шампион! Обичаме те“, а Хайди Клум изпрати емотикони във формата на сърца.

Автор на статията:
Tialoto.bg
Сподели
социални мрежи болница Джеръми Ренър
0 коментара
fallback