IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън: За малко да стана една от жените, които Арми Хамър се опитва да изяде

24 януари 2023 08 30

Актрисата направи изненадваща канибалска шега за своя колега

Getty Images

Getty Images

Дакота Джонсън направи изненадваща шега на гърба на своя колега Арми Хамър, че за малко той е щял да има възможността да я „изяде“, ако режисьорът на хитовия филм „Призови ме с твоето име“ я беше избрал сред актьорския екип.

Докато възхваляваше режисьора на филма, Лука Гуаданино, на филмовия фестивал „Сънданс“ в четвъртък, актрисата от „Петдесет нюанса сиво“ се пошегува, че за малко да бъде избрана за ролята на емблематичната праскова в лентата. Тя каза: „За съжаление Лука ме беше помолил да изиграя ролята на прасковата във филма, но графиците ни бяха в конфликт. Слава богу обаче, защото иначе щях да съм още една жена, която Арми Хамър се е опитал да изяде“.

Ако не сте гледали филма, прасковата е препратка към пикантна сцена, в която Елио – героя на Шаламе извършва сексуален акт върху плода, който по-късно е открит и изяден от Оливър – героя на Хамър.

Шегата на Дакота първоначално предизвика лек смях и кикотене в залата, но след неудобна пауза Джонсън получи възторжени аплодисменти и възгласи за остроумието си. „Кой да предположи, че канибализмът е толкова популярен напоследък?“, добави 33-годишната дъщеря на Дон Джонсън в речта си, имайки предвид най-новия проект на Гуаданино Bones and All, който отново е с участието на Тимъти Шаламе (Тимъти и Арми Хамър бяха звездите в. хитовия романс „Призови ме с твоето име“).

В новия филм на 51-годишния Гуаданино, който беше удостоен с наградата за международна икона на Института Сънданс, пък се разказва за двойка канибали и тяхната ненаситна любов.

 

Колкото до 36-годишния Хамър, неговата кариера бележи относителен застой, откакто беше обвинен в изнасилване от жена на име Ефи, както и в сексуално неправомерно поведение от бившите си гаджета Кортни Вучекович и Пейдж Лоренце. Вучекович, основателката на бляскавото приложение Flashd, каза пред сайта Page Six през януари 2021 г., че Хамър е изразявал желанието си да я „опече на барбекю и да я изяде“ по време на тяхната връзка.

„Той ми каза, че иска да ми счупи реброто, да го опече на барбекюто и да го изяде“, спомни си тя. Освен това Хамър имал странното желание да смуче и ближе раните ѝ. Междувременно 24-годишната Лоренце каза пред медиите, че Хамър е използвал нож, за да издълбае буквата „А“ близо до нейната вагина.

„Отпуснах се и го оставих да го направи“, каза тя тогава. „Наистина не знаех какво да направя или да кажа. … Колкото и тъжно да е това, исках той да ме харесва и да се чувства така, сякаш откликвам на желанията му.“

Хамър категорично отрече всякакви неправомерни действия чрез изявлението на своя адвокат. „От първия ден г-н Хамър твърди, че всичките му взаимодействия с Ефи и всяка друга негова сексуална партньорка са били напълно по взаимно съгласие, обсъдени и съгласувани предварително и с взаимно участие“, написа неговият адвокат, добавяйки: „Ефи търси внимание като прави неразумните правни предложения, а това само ще направи още по-трудно за истинските жертви на сексуално насилие да получат справедливостта, която заслужават“.

Актьорът от „Смърт край Нил“ все пак беше разследван от полицията в Лос Анджелис. Арми има две деца от отчуждената си съпруга Елизабет Чембърс, която макар да го изостави малко преди скандала с канибализма, продължи да е в добри отношения с него.

А пък самата Дакота Джонсън е участвала в два филма редом до Хамър – в „Социална мрежа“ и в хорър лентата Wounds, където дори играе негова жена. Така че шегата ѝ по-скоро цели да оневини Арми и неговите по-странни сексуални предпочитания. Факт е, че преди една година Дакота се опита да защити Хамър в медиите, но думите ѝ бяха остро критикувани. Тя каза пред Hollywood Reporter през ноември 2021 г., че се чувства „тъжна за загубата на велики артисти“ като Хамър, Джони Деп и Шая Лабъф, с всеки от които е сътрудничила в миналото, заради това че са изправени пред различни обвинения, свързани с насилие.

Тя каза още: „Никога не съм изпитвала нещо лошо от тези мои колеги. Вярвам, че хората могат да се променят. Мразя културата на отмяна“

„Културата на отмяна“ (отказ, пренебрегване) или Cancel culture се появи като термин между 2010 и 2020 като се използва за обозначаване на култура, в която онези, за които се смята, че са действали или говорили по неприемлив начин, са оставени, бойкотирани или отбягвани.

 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари