IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмната страна на Арми Хамър излиза на бял свят

21 август 2022 18 00

Бившите любовници, жертвите и членове на семейството говорят срещу актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съветът ни към Арми Хамър е да изключи всичките си устройства в следващите няколко месеца, защото това, което се задава към него, изобщо няма да му хареса.

Преди дни се появи трейлър на документалната поредица „Домът на Хамър“, която скоро ще излезе в Discovery+. В нея ще се разкрива тъмното минало на актьора, който преди две години изгуби всичко, когато в социалните мрежи се появиха твърдения, че е изпращал притеснителни съобщения към млади момичета с молбата да пие от кръвта им. Малко по-късно Хамър се разведе със съпругата си по нейно желание, беше уволнен от всичките си филмови проекти и напусна границите на САЩ.

За да станат нещата още по-тежки за актьора, от Discovery+ решиха, че е време да съберат на едно място всички негови бивши любовници, предполагаемите жертви на извращенията му, както и членове на семейството, които да споделят повече за тъмната му страна. Премиерата на поредицата ще бъде през септември, а сега излезе и първият официален трейлър, дълъг цели 3 минути.

Във видеото, публикувано в YouTube, се проследява историята на обвиненията в сексуално нападение, канибални фантазии, злоупотребяване с известността и много други твърдения, насочени към Хамър.

„Тук съм, за да разкажа какво се случи във връзката ми с Арми Хамър“, казва бившата му приятелка Кортни Вусекович. Допълва, че в началото нещата са били перфектни, като актьорът е бил невероятен джентълмен. Постепенно обаче историята се преобръща на 180 градуса, както се случва и при друга бивша приятелка на Хамър – Джулия Морисън.

Морисън дори прочита едно от съобщенията, които Арми ѝ изпраща, когато двамата са били във връзка. Имам фантазия за това как някой доказва любовта и отдадеността си към мен, като го завържа на публично място през нощта и оставя тялото му свободно за употреба, за да видя дали ще позволи на непознати да правят секс с него заради мен“, гласи съобщението. Морисън споделя, че все още се опитва да проумее тези думи.

Според трейлъра, Хамър засипвал жените с комплименти, казвайки им че са прекрасни и са създадени специално за него. След това обаче започвал да прекрачва все повече и повече граници. След като Кортни Вусекович събира смелост, за да разкаже за преживяванията си, множество жени също излизат с подобни истории.

Документалната поредица от три епизода включва и ексклузивно интервю с лелята на Хамър – Кейси, която казва, че тормозът и насилието се предава през поколения в това семейство.

„Обвиненията в изнасилване и насилие срещу Арми Хамър са само върхът на айсберга, когато става въпрос за фамилия Хамър. С този филм ние ставаме свидетели на обезпокоителни детайли и мрачни тайни, които парите и славата не могат да скрият завинаги“, казва Джейсън Сарланис от Discovery. Допълва, че поредицата дава шанс на смелите жени да споделят своите истории и по този начин да вдъхнат кураж на други жертви да кажат истината.

„Домът на Хамър“ ще направи своята премиера на 2 септември по Discovery+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари