IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво пише в доклада на властите за инцидента с Джеръми Ренър?

27 януари 2023 11 00

Актьорът ще се възстановява дълго

Снимка: БГНЕС

Джеръми Ренър претърпя инцидент със снегорин, докато се опитваше да спаси племенника си. Това се казва в доклада на шерифската служба.

52-годишната звезда от „Отмъстителите“ не е задействал аварийната спирачка на машината, което е причинило снегорина да започне да се плъзга, сочи доклад за инцидент, получен от CNN.

Инцидентът стана на 1 януари. 52-годишният актьор получи тежки наранявания и няколко дни бе в критично състояние. Стана ясно, че е със счупени над 30 кости.

Докладът, получен от CNN, показва, че Ренър е използвал машината, за да помогне да премести камиона на възрастния си племенник от алеята след обилен снеговалеж, ударил района.

Снегоринът на PistenBully обаче започна да се плъзга, карайки Ренър да „излезе от превозното средство, без да задейства аварийната спирачка“, и тогава машината започнала да се движи странично надолу по хълм.

Джеръми Ренър казва, че неговите „30 счупени кости“ ще се „заздравят“ и ще „укрепнат“.

Семейството на Джеръми е „развълнувано от подобряването му“, казва сестра му.

Докладът също така установил, че индикаторът на спирачната светлина не работи като „механичните проблеми може да са били фактор за този инцидент“.

Ренър беше транспортиран с хеликоптер до местна болница, където претърпя спешна операция на следващия ден и сега му предстои дълго възстановяване.

След инцидента звездата споделя, че е благодарен за подкрепата, която е получил.

Актьорът благодари на всички за съобщенията и загрижеността.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари