fallback

Жизел Бюндхен отново се появи с треньора, спряган за нейно гадже

27 January 2023 17:50

Супермоделът беше уловен да язди заедно с инструктора по джиу-джицу Хоаким Валенте

Getty Images

Жизел Бюндхен беше уловена на езда в Коста Рика, заедно с треньора по джиу джицу Хоаким Валенте. В последните месеци 42-годишната Жизел е забелязвана многократно с въпросния мъж, който според слуховете ѝ е нещо повече от добър приятел.

На последните папарашки кадри Бюндхен е облечена небрежно в дънки и зелен потник, със спуснати златисти коси, а междувременно Валенте носи синя тениска, дънки и обърната назад бейзболна шапка.

Двойката за първи път предизвика слуховете за романс през ноември 2022, когато двамата бяха забелязани да се наслаждават на вечеря, отново в Коста Рика. Въпреки това, източник близък до красавицата каза пред сайта Page Six тогава, че отношенията на двойката са само „платонични и професионални“.

„Хоаким и двамата му братя обучаваха Жизел и децата ѝ на бойни изкуства през последната година и половина“, каза вътрешният източник, докато друг източник сподели, че той по принцип пътува навсякъде с Бюндхен и децата ѝ, за да не изпускат децата тренировките си.

Но напоследък се вижда, че блондинката и треньорът прекарват доста време заедно, което допълнително подклажда спекулациите, че двамата може би са нещо повече от приятели. Миналата седмица двамата бяха забелязани на джогинг заедно.

A post shared by @_photoss_3

Друг източник наскоро заяви, че връзката между двойката не е изключена. Напоследък Жизел изглежда много щастлива и вероятно това се дължи именно на новия мъж в живота ѝ. „Жизел обожава и се доверява на Хоаким и прекарва много време с него, но не мисля, че това е традиционен сценарий за връзка“, каза вътрешен човек пред списание People миналата седмица. „Те имат дълбока лична връзка и той е учител на децата ѝ, а дали някога отношенията им ще прераснат в нещо повече – само времето ще покаже. Валенте е тренирал бившия модел на Victoria’s Secret по джиу-джицу. още преди нейната раздяла и развод с куотърбека Том Брейди да са факт. Бюндхен и Брейди се разделиха изненадващо през август миналото лято, много бързо взеха решение за развод, който пък беше финализиран през октомври 2022 г.

Бюндхен и 45-годишният топспортист бяха женени 13 години, като имат две деца – 13-годишен син Бенджамин и 10-годишна дъщеря Вивиан.

A post shared by Quién (@quiencom)

A post shared by F5 da Folha (@sitef5)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
гадже треньор Том Брейди Жизел джиу-джицу
0 коментара
fallback