IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора призна, че е омъжена

30 януари 2023 17 40

Певицата не издаде подробности от сватбения ден

Снимка: БГНЕС

Малко след скандала около снимка на Рита Ора с Тайка Уайтити и Теса Томпсън, Рита Ора разкри, че е тайно омъжена за новозеландския режисьор. В очакване на излизането на новата си песен You Only Love Me, певицата присъства на сутрешния блок на Heart Radio Breakfast, където сподели подробности от личния си живот.

На живо Рита веднага призна, че е омъжена за „най-добрия мъж“. „Да, аз съм омъжена. Реших да го запазя в тайна, да го запазя за себе си“, каза звездата и добави, че сватбата е минала добре, в приятелски кръг. „Беше точно така, както исках“, добави певицата.

Звездата обаче не разказа подробно за самото тържество. Тя само призна, че със съпруга ѝ е подготвила събитието. „Беше сладко, трогателно и прекрасно. Хубаво е да запазиш някои неща само за себе си. Но скоро определено ще направя голямо парти“, призна Рита.

Освен това феновете все още имат въпроси дали звездата е променила фамилията си. Рита каза, че все още не е решила дали да вземе фамилията на съпруга си или не. „Определено мислех да взема фамилното му име, но работих твърде много върху името Ора. Не знам… Още не съм решила“, завърши звездата.

Припомняме, че Рита Ора и Тайка Уайтити започнаха да се срещат през пролетта на 2021 г. След това се срещнаха в Сидни, където певицата отлетя за снимките на шоуто The Voice, а режисьорът пое за снимачната площадка на филма Thor: Love and Thunder.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари