IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андрей Арнаудов показа как поддържа форма

1 февруари 2023 15 00

С Емануела Толева спортуват дори и в Малайзия

БГНЕС

БГНЕС

Как Андрей Арнаудов поддържа форма? Отговорът на този въпрос даде самият той, разкривайки, че не спира да тренира, независимо къде се намира. Известният тв водещ и продуцент се пошегува, че за него всяка почивка е като спортен лагер.

„Откакто с Еми сме семейство, ваканциите ми много приличат на спортни лагери, само трябва да си затворим очите за виното и бирата!“, сподели той във Facebook, където дели общ профил с колегата си и близък приятел Иван.

Арнаудов е споделил снимки на него и половинката му от фитнеса. И с типичното си чувство за хумор се е качил на няколко стълбички, за да изглежда по-висок.

Под кадъра на Емануела Толева мнозина споделят, че тя е прекалено слаба, облечена с прилепнало клинче и къс топ.

„Тя върви на изчезване! Чак толкова кльощаво тяло не е красиво. Нищо женствено“, „Готини сте и с добро чувство за хумор. А и с отношение към спорта, разбира се“, „Кльощавата крава не е газела“. „Твърде кокалеста, твърде момчешка визия...“, гласят част от коментарите на последователите на Андрей.

Арнаудов искал да види Виетнам

Известната двойка се отбеляза от Куала Лумпур и сподели, че е на една непредвидена дестинация.

От клип на продуцента стана ясно, че той и жена му са пристигнали в Хошимин, Виетнам, но имали проблеми с електронното удостоверение за виза заради китайската нова година. Ето защо се наложило да променят плановете си и да отседнат в столицата на Малайзия.

Андрей Арнаудов стана кръстник на сина на Иван Христов

Андрей Арнаудов се обясни в любов на половинката

Андрей Арнаудов и Емануела Толева на романтична почивка на топло

„Там ще останем няколко дни и след няколко дни вече ще може да влезем във Виетнам. През това време половината от ваканцията ни ще е свършила, но най-важното е да сме живи и здрави, където и да сме по света“, разказа Арнаудов.

В средата на декември миналата година Андрей и Емануела бяха на кратка разходка из Рим.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари