IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила сама на път за Свети Валентин

9 февруари 2023 08 40

Тя и Чарлз III ще празнуват през пролетта

БГНЕС

БГНЕС

Важен ангажимент ще раздели Камила от Чарлз на Свети Валентин. Кралицата консорт, която е омъжена за него близо 18 години, няма да може да отбележи празника, защото има насрочено посещение в Уест Мидландс, Западна Англия.

75-годишната жена на краля има насрочена визита в балетното училище Елмхърст по случай неговата 100-годишнина. Там тя ще се срещне с ученици, служители и бивши негови възпитаници.

Съпругата на Чарлз III неведнъж е споделяла влечението си към танците. Дори по време на свое интервю разкри, че е започнала тренировки по балет за възрастни по време на пандемията.

Камила Гети

Getty

Програмата на Камила продължава със спирка в Телфорд. Там тя ще се срещне с местни доброволци и ще разбере повече за техните най-нови инициативи.

Макар кралската двойка да бъде разделена на Свети Валентин, тя ще се събере за свое общо пътуване до Милтън Кейс. Досега нито Камила, нито първородният син на Елизабет Втора са споделяли за това обичат ли романтиката и дали за толкова години са отбелязвали Свети Валентин.

По пътя към модерна монархия: Камила се отказва от придворните си дами

По стъпките на кралицата: Камила раздаде мечета Падингтън в детска градина

Без особена изненада – Чарлз III по-близък с Уилям, отколкото с Хари

Тази пролет ще бъде по-специална за двамата

принц Чарлз

БГНЕС

Причината е, че тогава кралят и кралицата ще празнуват 18 години от сватбата. Това ще стане само седмица преди коронацията, която цяла Великобритания очаква с нетърпение.

Според кралски биографи, именно събитието, насрочено за 6 май, ще бъде тържествена религиозна служба, както и повод за по-голямо празнуване.

На другия ден кралят и неговата съпруга ще продължат празненствата със специален концерт. Той ще бъде подобен на този за юбилея на покойната Елизабет Втора, извън замъка Уиндзор. Очаква се в него да участват много известни певци и музиканти.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари