IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиа Мишел: Имам 265 дни да се науча да чета

9 февруари 2023 17 50

Актрисата е мотивирана да прочете мемоарите на Барбра Стрейзънд

Getty Images

Getty Images

Лиа Мишел се подигра на слуховете, че не може да чете, като се пошегува, че издаването на мемоарите на Барбра Стрейзънд ѝ е дало краен срок. „Имам 265 дни, за да се науча да чета“, написа актрисата от сериала „Клуб Веселие“ в TikTok в сряда.

36-годишната Лиа явно е доста мотивирана от предстоящите мемоари на музикалната и кино икона Стрейзънд, чиято биографична книга „Казвам се Барбра“ ще бъде публикувана през ноември, като нейният издател я нарича „откровена, забавна, мнителна и очарователна“.

В прессъобщението на Viking пише: „Барбра Стрейзънд е жива легенда, жена, която в кариера, продължила шест десетилетия, се е отличила във всяка област на забавлението и тази увлекателна и възхитителна книга ще бъде посрещната с нетърпение от милионите ѝ фенове.“

Изявлението продължава: „Десетки книги са написани за Стрейзънд, но в „Казвам се Барбра“ тя разказва историята със собствените си думи“.

Колкото до коментара на Мишел в социалните медии, той е отговор на спекулациите относно уменията ѝ за четене и писане. Звездата на Бродуей нарече слуховете „тъжни“ в интервю за New York Times през септември 2022 г.

„Често си мисля, че ако бях мъж, много от това нямаше да ми се случи“, каза тя, посочвайки, че в продължение на шест години се е появявала на снимачната площадка на „Клуб Веселие“ с наизустени реплики.

Миналия месец една от приятелките на Лиа и нейна колежка – Ема Робъртс, пък се подиграва с въпросните слухове, като заяви в шоуто на Анди Коен, че с Мишел са членували заедно в литературен клуб. Колкото до Мишел, миналата година тя получи лично и много мило писмо от Стрейзънд за ролята си на Бродуей в пиесата „Смешно момиче“, която навремето и Барбра е играла.


„Беше много сладко. Наистина е прекрасно, когато мечтите ти се сбъдват“, коментира Мишел бележката от Стрейзънд пред водещия Сет Майерс през декември 2022 г.

Колкото до спекулациите, че Лиа не може да чете и пише, те се появиха след като подкастърите Джей Хънт и Робърт Акерман създадоха популярно 40-минутно видео, опитвайки се да докажат теорията си, че звездата на Бродуей е неграмотна.

Лиа Мишел за първи път показа лицето на сина си

Лиа Мишел стана майка

Атаката срещу Лиа Мишел: Колеги обвиниха актрисата в лошо отношение

Във въпросното видео се твърди, че тъй като Лиа е била дете звезда на Бродуей, тя просто никога не е имала време да учи, нито пък да иде в колеж. Хънт и Акерман също така твърдят, че Мишел играе главно в продукции, създадени от продуцента Райън Мърфи, тъй като той знае тайната ѝ.

В крайна сметка всички опити на актрисата да опровергае тези слухове засега удрят на камък, тъй като повечето потребители на интернет са убедени, че тя наистина има сериозни пропуски в образованието си, заради твърде ранното си впускане в актьорската професия.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари