IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиа Мишел за първи път показа лицето на сина си

26 януари 2022 08 30

Тя го пазеше в тайна повече от година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Лиа Мишел чакаха да видят тази усмивка повече от година.

В неделя, 23 януари, Лиа Мишел използва профила си в Instagram, за да изпрати мило послание към съпруга си Занди Рейх по случай рождения му ден. Освен че за пореден път декларира любовта си към него, актрисата показа за първи път лицето на сина им Евър.

Тя публикува снимка, на която Зак държи Евър и двамата се усмихват широко към камерата. „Най-добрият човек, баща, съпруг и приятел. Всеки ден се събуждам ужасно благодарна, че си наш, Зи. Честит рожден ден! Евър и аз много те обичаме“, написа Мишел.

На кадъра Евър носи големи слънчеви очила и бял топъл ансамбъл, допълнен от сиво-бели чорапчета. Баща му е облечен с бяла риза, сиви панталони и същите слънчеви очила. Изглежда, че двамата позират на скалист плаж, а зад тях слънцето тъкмо се скрива. Това е първият път, в който лицето на Евър се показва пред хората, като досега родителите му публикуваха снимки в социалните мрежи, но винаги криеха лицето, за да запазят личното пространство на детето.

Лиа и Занди, за чиято връзка първоначално се заговори през 2017 година, се ожениха през март 2019-а на тайна церемония в Северна Калифорния. Посрещнаха Евър през август на следващата година. През ноември 2020-а актрисата говори за това какво е да си майка за първи път и как животът ѝ се е променил след раждането.

„Моментът, в който синът ми беше поставен в ръцете ми, наистина е най-прекрасният момент в живота ми. Никога не съм била по-благодарна на Господ“, казва Мишел пред E!News. През 2021 година тя издава албума Forever, който е посветен на Евър. Въпреки щастието от майчинството, Лиа признава, че по време на бременността е имало моменти, в които се е чувствала ужасно и много депресирана.

„Имаше моменти, в които ни беше казано, че той може да не се роди, което е много страшно, защото с напредването на бременността ставаш все по-изплашен и по-изплашен. Всичко си дойде на мястото в момента, в който го видяхме“, разкрива още актрисата. Допълва, че музиката ѝ е помогнала да преодолее трудните моменти, като дори е пеела на сина си, за да го увери, че всичко ще е наред.

Мишел също така благодари на съпруга си, наричайки го „невероятен баща“, за това, че ѝ е помогнал да се успокои.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари