IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Кейли Куоко за бебето: Ще бъде страхотно

14 февруари 2023 08 40

Актрисата не се подготвя по-специално за раждането

БГНЕС

БГНЕС

„Ще бъде страхотно!“. Това споделя Кейли Куоко, говорейки за своето бебе, което трябва да се появи скоро. Актрисата, която вече е в третия триместър, сподели, че не чете книги за бъдещи родители, нито се подготвя по-специално за раждането.

Говорейки за предстоящото майчинство пред Entertainment Tonight, звездата от „Теория за Големия взрив“ разкри, че не е от тези жени, които вече са приготвили багажа си с всичко необходимо за болницата.

„Просто не съм такава... Вярвам в процеса“, обясни тя.

По думите на Куоко, тя цял живот действа по този начин – да го кара по-лежерно, без да се притеснява за това какво я очаква.

„Мисля, че в днешно време сме толкова увлечени“, казва актрисата, според която в днешно време на бъдещите майки е по-лесно, защото всичко им е на една ръка разстояние.

37-годишната звезда посочва, че наскоро си е говорела с приятелка именно за това, че след като бебето се роди, то само ще я насочва в грижите и това от какво има нужда.

„Ако това дете е нещо като мен, то ще каже: „Това е, което искам“, а аз просто трябва да слушам“, смее се Кейли.

Кейли Куоко със звездно бебешко парти – сред поканените беше и Брад Пит

Кейли Куоко излиза с колега

Готови за нова крачка – Хейли и Джъстин Бийбър гушкат сладко бебе

Половинката на Куоко обаче се подготвя за бащинството

Актрисата призна, че докато тя не чете нищо за раждането и първите дни след изписването, то нейният приятел Том Пелфри искал да бъде добре информиран. И е разгледал някои достоверни източници на информация през Google.

„Той вероятно би могъл да роди това бебе в този момент“, шегува се тя.

Бъдещата майка разкри още, че ще разчита на помощта на майка си – Лейн Ан Куоко, която се вълнува много за появата на бебето. „Тя честно казано е чакала внуче около 20 години“, призна Кейли.

Припомняме, че актрисата обяви щастливата новина за това, че ще става майка, качвайки снимка с положителен тест за бременност през октомври миналата година. Това стана близо пет месеца след като обяви връзката си с Том Пелфри, която криеше от самото начало.

Очаква се момиченцето на Кейли да се роди през март.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари