IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейли Куоко излиза с колега

5 май 2022 15 00

Актрисата потвърди, че отново е обвързана

БГНЕС

БГНЕС

Кейли Куоко подаде молба за развод миналото лято. Но все още не е разведена със съпруга си Карл Кук. Днес обаче тя потвърди, че отново е обвързана. И разкри името на своя любим – Том Пелфри.

Оказва се, че звездата от „Теория за големия взрив“ си е паднала по свой колега и отново е на крилете на любовта.

„Животът напоследък – слънцето пробива облаците, златни лъчи се промъкват в очите и сърцето ми, жълти лъчи разбиват сивотата“, написа Кейли Куоко. С тези думи тя представи новата си половинка, позната на много киномани.

Русокосата актриса сподели няколко кадъра с гаджето, които предизвикаха безброй коментари и множество харесвания. От своя страна Том също качи снимки с нея, с което доказа, че вече е готов да я представи официално на последователи и близки.

След разочарованието от своя брак, 36-годишната Кейли се бе зарекла да не мине под венчило никога повече. Сега, когато излиза с 39-годишния брюнет, може и да размисли.

„Бих искала да имам дълготрайна връзка или партньорство. Но никога повече няма да се омъжа. Абсолютно не. Можете буквално да го поставите на корицата“, заяви Куоко в интервю за списание Glamour.

Съдебната битка на Кейли Куоко продължава

Актрисата бе омъжена за Карл Кук в продължение на три години. Двамата се разделиха през септември 2021 г.

„Въпреки дълбоката любов и уважение един към друг, ние осъзнахме, че настоящите ни пътища ни отведоха в противоположни посоки“, казаха те в съвместно изявление в социалните мрежи.

Кейли Куоко

Getty

Днес Куоко все още не се е развела, като бракоразводното дело продължава.

По-рано актрисата бе омъжена за тенисиста Райън Суитинг (от 2013 до 2016 г.).

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари