IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тренировки за лятото: Кейли Куоко показва как да постигнем стегнато тяло

22 юли 2021 08 30

Актрисата разкри упражненията си за корем и дупе

Снимка: Getty Images

Винаги сме се чудили как холивудските звезди успяват да поддържат невероятна форма, когато постоянно твърдят, че графикът им е натоварен и нямат никакво време за себе си. Оказва се обаче че една от задължителните им задачи в ежедневния план, е посещението на фитнес залата и тренирането под зоркото око на професионалист. Разбира се, правилното хранене също е задължително, но диетите на звездите рядко биват оповестявани.

За наше щастие, упражненията обаче често се появяват в социалните мрежи и имаме възможност да ги повторим у дома или във фитнеса. В едно от основните ни вдъхновение за лятна форма се превърна актрисата Кейли Куоко, станала известна с ролите си в „8 прости правила“ и „Теория за Големия взрив“. В почивката си от професионални ангажименти, звездата е решила да послужи като мотиватор на своите фенове и да ги накара да поддържат формата и да се грижат за здравето си.

Наскоро тя сподели видео в социалните мрежи, в което показва как прави упражнения за стегнат корем и стегнато дупе. Заедно с треньора си Райън Соренсън 35-годишната актриса полага невероятни усилия, за да остане във форма, тренирайки в домашния си фитнес. Във видеото Куоко е взела медицинска топка, която първоначално хвърля наляво-надясно, а след това успява да я изпрати и към треньора си, към когото е застанала с гръб. Малко по-късно към актрисата се присъединява и сестра ѝ Бри, като двете се фокусират върху кардио частта от тренировката.

„Ако искате онези секси плочки, правете това... много пъти“, написа Куоко към клипчето. Тя допълва, че медицинската топка е чудесно допълнение към тренировките за стегнат корем, дупе и се пошегува, че е много добро оръжие срещу треньора, който понякога ви тормози малко повече от нормалното.

Актрисата не забрави и за краката, като слиза и се качва на синя платформа, поставена в гаража ѝ. „Ако сте танцьор от Ирландия, това ще ви е лесно“, написа Куоко. Последният кадър показва как Куоко се катери върху фитнес степер, а сестра ѝ Бри прави планк с вдигане на тежести. Оказва се, че сестрите Куоко не пропускат тренировка независимо дали са в почивка, или в активен снимачен сезон.

Въпреки че на видеото Кейли показа няколко упражнения наведнъж, тя признава пред Women's Health, че често се фокусира само върху една практика. „Ако правя йога, я правя всеки ден в продължение на една седмица... Тогава вече преминавам към нещо друго. След това пак правя промяна и така“, обяснява актрисата. Тя често споделя снимки и видеа от фитнеса, с които се хвали с прогреса си и мотивира всички нас.

Ако все още не сте започнали с тренировките за плажа, сега е време да последвате примера на Кейли Куоко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари