IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След развода – Кейли Куоко запазва милионите си

7 септември 2021 14 50

Актрисата от „Теория за големия взрив“ сложи край на своя брак

БГНЕС

Кейли Куоко ще запази доброто си финансово състояние след развода с Карл Кук. Това твърдят световните медии, според които актрисата няма да подели с него милионите, получени от киното.

По данни на Us Weekly, състоянието на звездата от „Теория за големия взрив“ се оценява на близо 100 милиона долара. Заради предбрачния договор, който тя подписала, част от него няма да отиде при мъжа ѝ, с който вече са стартирали бракоразводно дело.

„Нейните активи са защитени“, коментира източникът на изданието. И допълва, че Кейли и Карл имат срок от 60 дни, в който трябва да разкрият пред съда цялата финансова информация за себе си.

Куоко, която играе в „Теория за големия взрив“ в продължение на няколко години, е получавала по 1 милион долара постъпления на епизод от 2007 до 2014 г. Междувременно медиите пишат, че съпругът ѝ също има завидна сума в банковата си сметка, защото баща му е основател на софтуерната компания Intuit.

Пътищата им се разделиха

Русокосата актриса обяви, че е подала документи за развод преди няколко дни, давайки съвместно изявление с Карл Кук в социалните мрежи.

„Въпреки голямата любов и уважение, което изпитваме един към друг, осъзнахме, че сегашните ни пътища са ни отвели в противоположни посоки“, се казва в него.

Според двамата, те не изпитват нито гняв, нито враждебност един към друг, което най-вероятно ще им помогне да приключат отношенията си по-лесно.

Кейли Куоко, която започна да се среща с Карл през 2016 г., винаги е споделяла в свои интервюта, че бракът ѝ е „много необичаен“. През 2019 г., тя призна, че двамата държат на личното пространство на другия и не са постоянно заедно.

Актрисата се венча за професионалния състезател по конна езда през 2018 г., като това бе втори брак за нея. По-рано тя бе омъжена за тенисиста Райън Суитинг – от 2014 до 2016 г.

Кейли Куоко,

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари