IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Режимът на Кейли Куоко

28 септември 2021 14 30

Актрисата тренира дори и у дома

Снимка: Getty Images

Ако някога сте искали да научите фитнес режима на Кейли Куоко, дошли сте на правилното място. Треньорът ѝ Райън Соренсен разкрива всяка малка тайна по пътя към перфектното тяло на актрисата.

Историята на Соренсен и Куоко започва преди пет години, когато актрисата се възстановява от операция на рамото. Тогава треньорът е повикан за физиотерапия и постепенно двамата започват да се опознават и да работят заедно. Така идва началото на пандемията, когато Соренсен започва свой бизнес, а до него е именно Куоко. „Защо не построим фитнес в гаража ми и не ме тренираш там?“, пита тя, на което той отговаря с „Да, перфектно“.

Актрисата, състезателка по конен спорт и бивша тенисистка, постига целите си, без да се фокусира върху мащаба. „Въпросът е просто тя да се чувства добре и да се събуди на следващия ден без болка и готова за още. Справя се много, много добре с храненето си. Прави по 10 000 крачки всеки ден. Винаги се опитва да прави някаква физическа активност, независимо дали е фитнес, йога, или яздене на кон“, казва Соренсен пред E!News.

Кейли Куоко

Снимка: Getty Images

Веднъж или два пъти в седмицата двамата се срещат за тренировка на цялото тяло, която включва тренировки със съпротивление, кондициониране и работа за стабилност. Любимите на Куоко са упражненията върху топка за баланс, използване на медицинска топка и други упражнения, които предизвикват нейния атлетизъм.

Соренсен казва, че обича да прави тренировките възможно най-приятни и полезни. „Ставаме доста креативни, като балансираме топката на коленете си и правим преса с гири, или пък хвърляме медицинската топка към стената“, споделя той. Допълва, че се опитва да държи Куоко заинтересувана и в същото време да се забавлява, за да не се откаже от тренировките.

Що се отнася до храната, треньорът казва, че Куоко, която е веган, работи с диетолог и яде чисти, контролирани порции. „Пие около 3 литра вода на ден. Не пие често алкохол. Когато намериш баланса между тези неща, всичко започва да си идва на мястото“, обяснява Соренсен.

Кейли Куоко

Снимка: Getty Images

Когато треньорът и актрисата нямат възможност да тренират лице в лице, те правят задължителните упражнения по Zoom. Тогава режимът се състои от повече движения навън и създаване на мускулна маса. „Не знаеш кога тя ще може да намери време. Често ми пише съобщение да се чуем и свършваме добра работа“.

С множеството проекти и продължаващия ѝ развод с Карл Кук, тренировките предлагат и ползи за психичното здраве на Куоко. Сега, когато вторият сезон на Flight Attendant е започнал снимки, актрисата ще добави още един ден фитнес, за да поддържа добър тонус и да изпуска парата. „Очевидно е, че всеки се чувства доста по-добре след тренировка. Просто ти се изчиства главата“, казва Соренсен.

Кейли Куоко

Снимка: Getty Images

Ако режимът на Кейли Куоко ви е вдъхновил да се запътите към фитнеса, Соренсен има един съвет за вас. „Мисля, че най-важното е да се опитате да бъдете последователни с всичко. Не се претоварвайте, защото болките след тренировка не са никак приятни“, казва той. Според него, когато видите резултатите от правилното хранене и редовния фитнес, още повече ще искате да продължите с този начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари