IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо няма късмет в любовта – скъса с гаджето

16 февруари 2023 14 50

Певицата явно е била сама на Свети Валентин

БГНЕС

БГНЕС

Камила Кабейо няма късмет в любовта. След 8-месечен романс с Остин Кевич, тя отново е необвързана.

Младата певица започна да се показва по-често с красавеца едва в началото на 2023 г. Ала по всичко личи, че искрата между двамата е угаснала, защото от неговото приложение за запознанства обявиха, че той отново е без гадже.

31-годишният главен изпълнителен директор на Lox Club не придружи 25-годишната Камила на червения килим на наградите „Грами“. Тогава мнозина си помислиха, че тя не е готова да го представи официално пред камерите. Ала най-вероятно в онзи момент двамата вече били разделени.

Макар Кабейо да не е коментирала публично дали е скъсала с разработчика, в бюлетин, изпратен от неговото приложение, се казва, че бизнесменът „отново е необвързан“.

За романса между Кабейо и Кевич се заговори още през лятото на 2022 г. Тогава двамата бяха уловени да пият кафе, а на излизане оттам са снимани да се държат за ръце. След това певицата се опита да скрие Остин колкото се може повече. Но през ноември се появи с него в ресторант.

Певицата няма голям опит с чатовете с непознати

В края на 2022 г., гостувайки в шоуто на Дрю Баримор, Камила разказа своята философия за връзките. Тогава тя даде съвети за необвързани жени.

„Чувствам, че среща дори е грешната дума... За мен срещите са свързани с намирането на приятели“, обясни тя.

„Просто се съсредоточете върху създаването на приятели и след това, ако сте на вечеря и фокусът ви е върху създаването на страхотни приятели, върху приятелствата и след това, ако има физическо привличане към някого, тогава това се случва, но е естествено“, добавя Камила.

Модни тенденции: Камила Кабейо със светъл деним

Официално: Камила Кабейо има нов мъж в живота си!

Камила Кабейо забрави за Шон Мендес

Певицата разказа, че веднъж си направила профил в приложение за запознанства (същото като това на Кевич), но не се задържала дълго там и го напуснала разочарована.

Кабейо има горчив опит и от предишната си връзка. Тя излизаше близо две години и половина с колегата си Шон Мендес. Когато всички смятаха, че те са готови да направят крачката да се обвържат завинаги, двамата се разделиха. Оттогава досега звездата предпочита да излиза с мъже, проверени от нейните приятели, а не с напълно непознати.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари