IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън: Смятах се за асексуална

20 февруари 2023 08 40

Звездата разкри още и защо е скрила дори от майка си, че очаква дете

Getty Images

Getty Images

Парис Хилтън сподели, че се е смятала за асексуална, преди да срещне съпруга си Картър Реум. В интервю за списание Harper’s Bazaar 42-годишната звездна наследница разкри, че не е харесвала особено много секса най-вече в 20-те си години, въпреки репутацията си на мъжемелачка.

„Бях известна като секссимвол, но всичко сексуално ме ужасяваше“, споделя тя пред изданието. „Обичах само да се целувам с гаджетата си. Много от връзките ми не се получиха заради това“, добавя Парис.

Едва когато Хилтън среща Реум на сбирка в дома на семеен приятел за Деня на благодарността през 2019 г., тя усеща по-различна искра. „Едва когато срещнах Картър разбрах, че не съм асексуална. Обичам да бъда интимна със съпруга си.“

Всъщност Реум помага на блондинката да разбере защо толкова дълго не е имала късмет в любовта. „Той не е известен. Той е умен. Идва от добро семейство. Свестен мъж е“, обяснява тя. „Той е противоположност на всички мъже, с които бях свикнала да излизам.“

Парис добавя: „Чувствам се така, сякаш след целия ад, през който трябваше да премина в любовния ми живот си заслужаваше, за да получа най-накрая това, което заслужавам, а именно някого, на когото мога да се доверя и с когото мога да изградя истински живот“.

Двамата се ожениха през 2021 г., а посрещнаха изненадващо първото си дете миналия месец. Синът на Парис и Картър, роден от сурогатна майка, напълно е променил нейното възприятие за живота. „Сега много повече се интересувам от бебета, отколкото от трупането на милиарди“, шегува се тя пред изданието.

„Искам да го защитавам, да бъда с него всяка секунда. В мен се задейства този майчински инстинкт, който никога преди не съм усещала. Чувствам се толкова пълноценна сега.“ Сега с майчинството, добавено към дългия ѝ списък от постижения, Хилтън има нова цел в живота си, а именно да има и дъщеря.

Преди да срещне съпруга си Парис се е сгодявала цели три пъти – първо за модела Джейсън Шоу (2002-2003), после за гръцкия корабен наследник Парис Лацис (2005), а накрая и за актьора Крис Зилка (2018).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

В същото интервю красавицата споделя още и защо тя и Реум са запазили новината, че ще стават родители от целия свят, дори и от най-близките си хора и то до самото раждане на детето. Хилтън е чакала буквално до последния момент – когато с мъжа ѝ тръгват към родилното, за да каже на майка си Кати Хилтън, че ще става баба.
„Целият ми живот беше публично достояние. Никога не съм пазила нищо само за себе си. Затова решихме с Картър, че искаме да запазим цялото това изживяване само за себе си.“

Парис разкри пред света, че е станала майка през януари като сподели своя снимка как държи ръката на новороденото си бебе в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари